Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
30/06-11   -   Pressemeddelelse

Lort på jordbær & salmonella i spirerne? Ny salatvask fjerner begge dele så du kan nyde årstidens frugter

Bentley Organic Salad, Fruit & Veg wash er en økologisk salat- og grønt vask der sikkert og effektivt fjerner coli bakterier og salmonella fra dine jordbær, din salat og dine agurker.

Gad vide om der ikke i årevis har været beskidte fingre i jordbær der smukt står præsenteret i fronten af supermarkedet? Netop det nye eksempel med jordbærmarken uden nok toiletter til rådighed, er jo et dansk eksempel, gad vide hvordan forholdene ser ud når man tager østpå eller syd for grænsen?
Er vi bare blevet vant til at stole på at de korbehandlede salater og voksebehandlede æbler i supermarkedet i virkeligheden er rene? Hvis du spørger WienerWaltz, en dansk økologisk distributør, så er svaret et rungende ja.

"Jeg tror danskerne i mange år har været narret lidt af det faktum at de fine grøntsager i supermarkedet har været pletfri, strålebehandlede og helt fri for jord" udtaler direktør hos WienerWaltz Mikkel Küster" I lande som USA og i England er salat vask et helt almindeligt produkt, der bliver handlet i samme størrelsesorden som opvaskemiddel og vaskepulver". "Denne tendens ser vi nu udvikle sig hurtigt i Skandinavien baseret på frygt for salmonella og e-coli"." En ekstra bonus til os der ønsker "helt" rene jordbær er, at den økologiske salatvask også fjerner pesticidrester, hvis man ved en fejl skulle ha købt ikke-økologisk"

Bentley Organic Salad Fruit & Veg Wash anvendes lettest I en balje med vand, tilsæt et sprøjt af salatvask til ca.1-2 liter vand og vask dine jordbær grundigt heri. Skyl efter med vand og spis dine jordbær med ren og god samvittighed

Bentley Organic finder du blandt andet i Magasin Mad og Vin, i Salling, i specialbutikker, supermarkeder og helsekostbutikker landet over.

500ml/
Vejl. udsalgspris 64,95 kr


Relevant information

www.wienerwaltz.dk


Billeder


Pressekontakt


Firma

Wienerwaltz ApS
Gothersgade 11, 3 sal
1123 København K, Danmark

  +45 33 21 21 55
  +45 33 21 21 78

http://www.wienerwaltz.dk

Modtag nyheder fra Wienerwaltz ApS på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire