Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
24/09-19   -   Pressemeddelelse

Loftemhætten med den smukkeste belysning



Det ligner næsten magi, som lampen svæver over kogepladen. Et stærkt designelement til dit køkken. Æstetik og effektivitet i flot samspil. En perfekt balance mellem lys og aftræk. Witt har netop lanceret lidt af en verdensnyhed. Navnet er HALO - markedets første loftemhætte med lampe.

Witt er kendt for velkonstruerede, intelligente og innovative emhætter, hvor der aldrig er gået på kompromis med hverken design eller kvalitet. Nu kommer de med HALO, som groft sagt er en hybrid mellem en integreret loftemhætte og en lampe. En effektiv loftemhætte kombineret med en ring med LED lys og ingen synlig ledning nogen steder. Exceptionel elegant i udtrykket.

En emhætte, designet som en lampe er ikke noget nyt, men en lampeemhætte, der samtidig er en fuldintegreret loftemhætte med aftræk til det fri, er aldrig set før. Selve aftrækket er gemt væk - og udsugningen uhyre effektiv og meget lydsvag. Fås både i stål, matsort, kobber, messing og hvid.

Pris: 14.999,- DKK


Relevant information

Billeder:
https://we.tl/t-th5fStMMNU

Læs mere:
http://www.witt.dk/Witt2/Witt_emhaetter/Loftemhaetter/Witt_Halo


Billeder


Pressekontakt

Anders Rosenkrans Gjedsted
Sales Director
  +45 70252323

Firma

Witt A/S
Gødstrup Søvej 9
DK-7400 Herning, Danmark

  +45 70 25 23 23

www.witt.dk

Modtag nyheder fra Witt - Danmark på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire