Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
22/10-19   -   Pressemeddelelse

Drikker Mumitroldene te?



Hvis du var barn i 1970’erne husker du helt sikkert Mumitroldene. De små, hvide troldevæsener fra Mumidalen har fascineret børn og voksne i flere generationer – og hitter stadigvæk. Nu også som te.

Hovedpersonen, Mumitrolden, er en sød figur, der bor i den farverige og trygge Mumidal sammen med sin familie. Et finurligt lille troldevæsen uden ansigt, men med brede øjne og en flodhesteagtig mule. Tove Janssons fantastiske fortællinger om de små, elskelige fantasivæsner kan ses som en afspejling af verden, som den er: skøn, ukompliceret, uhyggelig og forgængelig.

Med udgangspunkt i Mumitroldenes univers har Teministeriet sammensat 6 spændende og velduftende smage ud fra vilde bær, som findes i den skandinaviske natur. Moomin hedder te-serien, som kommer i dekorative tinbokse, der pynter og er anvendelige i hjemmet; både i køkkenet og på børneværelset til diverse småting, når tindåsen er tom.

Det vides ikke, om Mumitroldene drikker te, men det burde de. Moomin er blot en af flere eksklusive te-serier fra Teministeriet, som kan købes i udvalgte special- og interiørbutikker overalt i landet.

Vejledende priser fra 150,- DKK pr. tindåse


Relevant information

Læs mere om Teministeriet, som står bag Moomin-serien:
http://teministeriet.com/

Billeder:
https://we.tl/t-0E9C1ot6A6


Pressekontakt

Christina Vang Hansen
Teminister

Firma

Witt A/S
Gødstrup Søvej 9
DK-7400 Herning, Danmark

  +45 70 25 23 23

www.witt.dk

Modtag nyheder fra Witt - Danmark på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire