Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
11/07-23   -   Pressemeddelelse

Ville du rejse fra Mexico til Tyskland for den helt rigtige pizzaovn?



Det lyder måske vildt, men dét er præcis det, Alejandro Lead fra Mexico gjorde for at få fat på en Witt ETNA Rotante pizzaovn.

Historien tager sin begyndelse i Mexico, hvor pizza-entusiasten Alejandro Lead laver hjemmelavede pizzaer til familie og venner. I takt med at passionen vokser, og Alejandro dygtiggør sig, skaber han sit helt eget pizzaunivers: @pizzacasadileo.

Jagten på den perfekte pizzaovn igangsættes, og Alejandros valg falder på Witt ETNA Rotante. Desværre for Alejandro er pizzaovnen endnu ikke tilgængelig i Mexico, men det stopper ikke manden med det store pizzahjerte. Han tager derfor junior med på en fantastisk rejse, hvor hverken adskillige fly- eller togture tager modet fra far og søn. Fast besluttet når de målet i Tyskland, og Alejandro bliver en pizzaovn rigere.

Hjemme i Mexico fremtryller Alejandro nu lækre pizzaer på Witt ETNA Rotante, og udtaler: ” We really enjoy to make our pizza, and with the Witt ER technology our product will be just cooked perfectly. Now we are fans of Witt.”

”Tænk sig, at en mand på den anden side af jorden rækker ud til Witt Danmark i sin søgen på den perfekte pizzaovn. Det er det, vi kalder en ægte pizza-kærlighedshistorie”, siger Cathrine Orloff Risum, Product Manager Outdoor, Witt.

Pizzaovne er utrolig populære, og den tendens har Witt i den grad mærket. Første sending blev revet væk, og ventetiden på nye forsyninger er langt om længe slut. Pizzaovnen er tilbage på lager - bestil allerede i dag, så du ikke behøver rejse jorden rundt for at få fat på din Witt ETNA Rotante

Relevant information

Læs mere om Witt ETNA Rotante:
https://www.wittpizza.com

Link til highres. billeder:
https://we.tl/t-9fr9v0oy6y

Ville du rejse fra Mexico til Tyskland for den helt rigtige pizzaovn?

Billeder


Pressekontakt

Cathrine Orloff Risum
Product Manager Outdoor
  +45 70 25 23 23

Firma

Witt A/S
Gødstrup Søvej 9
DK-7400 Herning, Danmark

  +45 70 25 23 23

www.witt.dk

Modtag nyheder fra Witt - Danmark på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire