Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
11/04-14   -   Pressemeddelelse

Nu rengør robotterne din grill

Grillbot - robotten, der rengør din grill. En revolutionerende ny gadget til din grillrist. Glem alt om skurebørster, svampe og knofedt. Placer Grillbot på din grillrist - kold eller varm - og lad den rengøre risten for dig.

Grillsæsonen står for døren. Vi kan se frem til lyse aftener, godt selskab og dejlig mad. Det eneste minus er grillristen, der altid skal rengøres efter brug. Men løsningen blev lanceret allerede i januar; Grillbot.

Grillbot er udstyret med tre kraftfulde motorer og metalbørster og klarer hurtigt rengøringsopgaven. Alt hvad du skal gøre er, at placere Grillbot på risten. Tryk på knappen (én gang for 10 minutters rengøring, to gange for 20 minutter, tre gange for en 30 minutters rengøring). Luk låget og lad Grillbot klare arbejdet for dig. Du kan nu bruge tiden på at hygge med familie og venner i stedet for rengøring.

Du kan bruge Grillbot til alle grilltyper, der er udstyret med låg, uanset om det er gas, elektrisk eller kul. Det er ikke engang nødvendigt at vente på at grillen er helt afkølet, for du kan bruge den på en varm grill op til 120°C. Som ekstra sikkerhed, er den også udstyret med en indbygget alarm, der giver dig besked hvis temperaturen er for høj og slukker for Grillbot.

De tre elektriske motorer roterer uafhængigt af hinanden og gør at børsterne, der også fungerer som hjul, sørger for at risten ikke kun bliver børstet i én retning. Efter brug tages børsterne nemt af - og for at gøre det endnu lettere og tidsbesparende for dig, er de lavet til at kunne rengøres i opvaskemaskinen. Grillbot er ydermere udstyret med tydelige LED-indikatorer, der viser rengøringstid og batterikraft.

Grillbot fås i sort og rød, koster vejl. 1.199,- og fås i butikkerne fra medio juni.

Billeder


Pressekontakt


Firma

Witt A/S
Gødstrup Søvej 9
DK-7400 Herning, Danmark

  +45 70 25 23 23

www.witt.dk

Modtag nyheder fra Witt - Danmark på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire