Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
05/09-14   -   Pressemeddelelse

Brandt og De Dietrich, nu en del af Witt A/S

Brandt Group, med de verdenskendte mærker Brandt og De Dietrich, og Witt A/S offentliggør nyt spændende samarbejde, da Witt A/S pr. 15/9 2014 overtager distributionen af Brandt og De Dietrich i Danmark, Norge, Sverige og Finland.

"Witt A/S har gennem mere end 20 år bevist, at vi er en seriøs, stabil og økonomisk stærk partner at indgå samarbejde med", udtaler Claus Tange fra firmaet Witt A/S. Og tilføjer "Vi er utroligt glade for den tillid Brandt Group har vist os ved, at vælge os til varetage salg, service og distribution af deres kvalitetsprodukter. Vi ved, at der ligger et stort potentiale i deres produktsortiment, og ser meget frem til, at præsentere serien for vore forhandlere".

Med Cevital som ny kapitalstærk investor i Brandt Group, har virksomheden fået nyt solidt fodfæste på globalt plan. Med en investering på over €200 millioner har Cevital udformet en langsigtet strategi for at gøre Brandt Group til en stærk spiller i og udenfor Europa.

Witt A/S har hovedsæde i Herning, og har siden etableringen i 1993 været en virksomhed med konstant fremgang. Også gennem den økonomiske krise. Virksomheden har etableret filialer i både Norge og Finland, et datterselskab i Sverige samt søsterselskaber i England og Irland. Witt A/S er derfor om nogen godt rustet til at relancere mærkerne Brandt og De Dietrich.

Witt A/S har eget callcenter, eget reservedelslager og aftaler med autoriserede serviceteknikere. Dette sikrer, at både kunder og forhandlere nu og i fremtiden trygt kan investere i Brandt og De Dietrich produkter.

Relevant information

Besøg Witt A/S hjemmeside
www.witt.dk


Billeder


Pressekontakt

Anders Rosenkrans Gjedsted
Sales Director
  +45 70252323

Firma

Witt A/S
Gødstrup Søvej 9
DK-7400 Herning, Danmark

  +45 70 25 23 23

www.witt.dk

Modtag nyheder fra Witt - Danmark på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire