Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
18/08-09   -   Pressemeddelelse

Digitalt tv fra viasat - Modtag bedste tv kanaler via din parabol

Viasat er en af Danmarks største tv udbydere af digitalt tv til de danske forbrugere, med viasats store programpakke får du alle de bedste tv kanaler for hele familien.

I vores Bonus pakke har vi samlet TV3, TV3+, TV2 Sport, DR1, DR2, TV 2 plus de 8 regionalstationer. Det er de tv kanaler, som aller fleste danskere ser hver eneste dag ... og slet ikke kan undvære!
Som noget nyt i 2009 kan du via TDC hometrio modtage 17 af Viasats digitale tv kanaler via Internettet, med TDC hometrio får du kvalitets tv direkte hjem i stuen via din internet forbindelse.
Viasats mange kunder behøver ikke bekymre sig om slukning af det analoge TV-signal den 31. oktober 2009. Det handler ikke om TV-signal fra parabolen men om TV-signalet til stue- og tagantennen.

Så er du allerede Viasat kunde og modtagere dit tv-signal via parabol eller kabel-tv, berøre slukningen af det analog tv signal ikke dig.

Viasat har eksisteret siden 1987, hvor vi startede tv3 som blev sendt via satellit fra London til Danmark, Norge og Sverige.

Siden vi startede tv3 i 1987 er der sket meget med Viasat, I 2005 vandt vi prisen Danmarks bedste kundeservice, I 2007 starter Viasat og TV 2 Danmark sammen kanalen TV2 Sport.
Hos Viasat bliver vi af kunderne opfattet som underholdende. Naturligvis er vi hos Viasat seriøse og troværdige - Vi gør tingene med et glimt i øjet.

Viasat - Underholdning på dine vilkår.

Relevant information

http://www.viasat.dk


Billeder


Pressekontakt


Firma

Viasat A/S
Postboks 1028
4760 Vordingborg, Danmark

  70134050
  70134050

http://www.viasat.dk

Modtag nyheder fra Viasat A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire