Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
08/05-07   -   Pressemeddelelse

Eventyr på DR1

Danskere elsker eventyr, humor og satire. Hvad er mere dansk end årets Blæksprutte, hvor vi bliver karikeret - og hvor vi får lejlighed til at genkende og grine ad os selv. En lang række tegnere og humorister har glædet os gennem årene, bl.a. Storm P.
Sidste år røg Danmark ind i en krise af dimensioner på grund af satire. Blyanten fortæller i eventyrform om sine kunstneriske kruseduller, der blev så misforståede.

Forfatteren til eventyret om Blyanten er døv. Døvetv har lavet en udsendelse, hvor forfatteren læser noget af teksten fra eventyret.
Det sker på lørdag, den 12. maj kl. ca. 11.47 og igen den 18. maj om formiddagen.
Har du lyst til at læse hele eventyret, kan du gøre det fra den 12.05. på www.deaftv.dk

Har du lyst til at læse brudstykker fra vindereventyret Smok Wawelski af Anika Eibe eller et af de andre ni eventyr, kan du gøre det på http://www.abzebra.dk/Default.aspx?ID=274.

Antologien Moderne danske eventyr II, hvor Blyanten er et af 11 eventyr, kan købes i ABZebra-webshop.
Eventyrene er også udkommet på engelsk - i samme bog -og vil udkomme i Kina på mandarin og engelsk.

e-mærket

ABZebra-webshop er blevet e-mærket. Det er din garanti for en sikker handel på nettet.

E-mærke certificering varetages af e-handelsfonden, en non-profit fond stiftet af Forbrugerrådet, Dansk Erhverv, Finansrådet, Dansk Industri, HK, ITEK, Dansk-IT, ITK, IT-Branchen og FDIH.

Desuden er e-mærket udviklet med støtte af Videnskabsministeriet, fordi ministeriet ønsker at øge trygheden hos forbrugerne på nettet og skabe øget bevidsthed omkring god e-handelsskik blandt de handlende. Så du er altså sikker ved køb i ABZebra-webshop.

Relevant information

http://www.abzebra.dk


Pressekontakt


Firma

Forlaget AbZebra
Lergraven 5
3140 Ålsgårde, Danmark

  48717071
  51502881

http://www.abzebra.dk

Modtag nyheder fra Forlaget AbZebra på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire