Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
09/03-09   -   Pressemeddelelse

Konference med dyrisk pauseprogram

På Ferskvandscentret i Silkeborg, har man alt som der traditionelt forventes af et topmoderne kursus- og konferencecenter, men et nyt utraditionelt pauseprogram gør nu bogstaveligt talt besøget
meget mere levende.

I samarbejde med naboen AQUA, - Nordeuropas største Ferskvandsakvarium - introduceres en serie af "ice-breakers", som giver et godt afbræk i en lang konferencedag, højner motivationen og giver deltagerne mulighed for at trække lidt på smilebåndet.

Hvad spiser sump-bæveren, hvor giftig er ild-salamanderen, hvad gør hugormen vred og hvilken slags dyr synes du din kollega ligner mest?

Ferskvandscentret i Silkeborg introducerer, som noget helt nyt, en serie af "ice-breaker" aktiviteter, hvor man med udgangspunkt i AQUA's dyr, søerne og akvarierne tilbyder pauseaktiviteter, som højner trivslen og motivationen blandt deltagerne.

Korte breaks og usædvanlige oplevelser
Alle ice-breaker aktiviteter kan afvikles på 20-30 minutter, og vil således kun medvirke til at gøre konferencen eller mødet sjovere og ikke vælte det faglige dagsprogram. Hvis man ønsker et længerevarende aktivitetsprogram kan Ferskvandscentret også tilbyde en række af oplevelsestilbud, som spænder lige fra kano- og snorkleture, GPS løb, stemningsture med flodpram eller verdens ældste originale hjuldamper Hjejlen, olympiske lege og meget mere.

"Ice-breaker" uden beregning
Ferskvandscentret ice-breaker aktiviteter tilbydes uden beregning, når man afholder kursus-, konferencer, messe eller møder på centret. Ice-breaker aktiviteterne skal bookes senest en dag i forvejen. De længerevarende aktiviteter skal bookes med en uges varsel - ring 89 21 21 21 eller mail fvc@fvc.dk og hør mere om alle de spændende muligheder.

Om Ferskvandscentret & Aqua
Ferskvandscentret er et nationalt center for vandmiljø, erhvervspark og et populært kursus- og konferencecenter, hvor man kan holde selskaber, kurser og konferencer - også selvom det ikke har noget med vand at gøre!

AQUA i Silkeborg er et 4-stjernet oplevelsescenter med Nordeuropas største ferskvandsakvarium og skøn park med dyreanlæg og sjovt legeområde.

Relevant information

http://www.fvc.dk


Pressekontakt


Firma

AQUA Akvarium & Dyrepark
Vejlsøvej 55
8600 Silkeborg, Danmark

  +45 20 90 46 40

http://www.visitaqua.dk

Modtag nyheder fra AQUA Akvarium & Dyrepark på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire