Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
15/06-09   -   Pressemeddelelse

Ferskvandscentret i front på it-sikkerhed

Dobbeltarmeret beton, videoovervågning, nødgenerator og alarmer. Det er blot nogle af de foranstaltninger, som IT-virksomheden Sotea har integreret i opbygningen af det nye, store driftscenter på 150 kvadratmeter. Driftscentret indvies den 17. juni, er placeret i IT HUSET og bringer Ferskvandscenteret i front på datasikkerhed.

Man skulle ikke tro, at et kælderrum i IT HUSET på Ferskvandscentret var et af de mest sikre steder i Silkeborg, men det er faktisk tilfældet, når det handler om datasikkerhed. Kælderen i IT Huset huser nemlig nu et af Danmarks mest spændende og sikreste it-driftscentre i lokaler, der giver lokale og nationale virksomheder øgede muligheder.

"Med det nye driftscenter kan vi tilbyde vores kunder en unik løsning, som gør os endnu bedre gearet til vækst. I IT Huset har vi fundet de perfekte rammer, hvor vi indgår i et professionelt, dynamisk miljø med stor udveksling af kompetencer og viden, samt etablering af netværk", siger Soteas direktør, Jess Munch Teilmann.

Adgang til unikke faciliteter
IT-Huset på Ferskvandscentret i Silkeborg er etableret i begyndelsen af 2009 og fungerer nu som et topprofessionelt, dynamisk miljø for it-virksomheder i Silkeborg. Det sker blandt andet ved at skabe klynger og netværk, som understøtter det faglige koncept på området og ved at skabe kontakter til it-miljøer og viden.

IT- huset er en del af erhvervsparken Ferskvandcentret, som ud over erhvervsudlejning rummer kursus- og overnatningsfaciliteter og AQUA, som er et 4-stjernet oplevelsescenter med Nordeuropas største ferskvandsakvarium og skøn park,

Adgang til gratis IT-netværksagent
IT Huset har tilknyttet IT-netværksagent Eva Kühne, der har til opgave at fremme de lokale virksomheders innovative anvendelse af IT via netværk og brobygning mellem it-miljøer og virksomheder. Eva Kühne er én af i alt seks it-netværksagenter, der er ansat af Regionens Vækstforum under projektet "IT som innovativ drivkraft". Bag projektet står tre af de mest indflydelsesrige spillere i det jyske it-miljø - nemlig brobygningsinstitutionen Alexandra Instituttet, innovationshuset Innovation Lab og netværksforeningen It-forum Midtjylland. Eva Kühne har fast kontor i IT-Huset.

For mere information om Driftscentret kontakt Sotea på 70 20 99 24, send en mail til ithuset@sotea.dk eller klik ind på www.sotea.dk

For mere information om IT-Huset og erhvervsparken Ferskvandscentret kontakt administrationschef Hans Ole Pedersen på hop@fvc.dk eller 89 21 21 21.

Relevant information

http://www.fvc.dk


Pressekontakt


Firma

AQUA Akvarium & Dyrepark
Vejlsøvej 55
8600 Silkeborg, Danmark

  +45 20 90 46 40

http://www.visitaqua.dk

Modtag nyheder fra AQUA Akvarium & Dyrepark på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire