Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
15/10-15   -   Pressemeddelelse

Skøn jazzaften i AQUA Akvarium & Dyrepark



Glæd jer til "fodvenlig" jazzaften i AQUA Akvarium & Dyrepark d. 12. november 2015

Torsdag d. 12. november kl. 19-21.30 gentager AQUA Akvarium & Dyrepark succesen med en skøn jazzaften sammen med Polles New Orleans Jazz Band.

Gennem mange år har Polles New Orleans Jazz Band spillet i AQUA og i år afholdes det i det flotte akvarierum. Det har været ramme om flere koncerter med bl.a. Peter AG og Kristian Lilholt, og hver gang er rummet blevet rost for den gode akustik.

Polles New Orleans Jazz Band spiller glad og swingende New Orleans Jazz samt Dixie & Trad. Det hele krydres med lidt god gammel dansk jazz.

Historien bag Polles New Orleans Jazz Band begyndte i august 2006, hvor to musikere slog pjaltene sammen. I byen Vonge ved Tørring mødte Poul Vejvad en anden musiker ved navn Niels Oudrup, også kaldet "Niels Bass". Det navn fik han, da han i mange år spillede bass sammen med Finn Ziegler. Poul og Niels besluttede at lave et band og fandt hurtigt flere orkestermedlemmer og til sidst opstod Polles New Orleans Jazz Band.

I dag tæller bandet 6 garvede jazzmusikere, som alle er fra Silkeborg. På trommer og vokal er det Lothar Schrenk, på kontrabas Ivan Laugesen, på tenor- og sopransax samt klarinet og vokal Jens Ove Retz Johansen, på piano Mogens Balle (mangeårig musiker sammen med Bamses Venner men igennem lang tid helliget jazzens finurligheder), på trompet og vokal Stig Fisker, og sidst - men ikke mindst - på trombone og vokal er det Poul "Polle" Vejvad. Der er i den grad tale om et rutineret og meget velspillende orkester.

Prisen for arrangementet er kun 98 kr. per person. Drikkevarer og snacks kan købes under koncerten.

Tilmelding skal ske til mh@visitaqua.dk senest 10. november 2015

Spørgsmål om arrangementet kan stilles til: Michael Hansen tlf. 8921 2138

Vi ser frem til at byde så mange som muligt velkommen til en dejlig aften i AQUA Akvarium & Dyrepark.

Pressekontakt


Firma

AQUA Akvarium & Dyrepark
Vejlsøvej 55
8600 Silkeborg, Danmark

  +45 20 90 46 40

http://www.visitaqua.dk

Modtag nyheder fra AQUA Akvarium & Dyrepark på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire