Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
20/11-09   -   Pressemeddelelse

AQUALIFE børsnoteres i Danmark

AQUALIFE A/S er nu noteret på NASDAQ OMX First-North Børsen i København. AQUALIFE-aktien bliver handlet under navnet AQUA med ID-nummer 26951

Siden udviklingen af AQUALIFE-transportsystemet startede for syv år siden, har markederne og cleantech segmentet udviklet sig radikalt. Således er vores globale markedspotentiale i dag øget betydeligt, og vi oplever en markant stigende international efterspørgsel.

For at imødekomme den stigende efterspørgsel samt på sigt at muliggøre yderliger kapitalfremskaffelse, har vi valgt at børsnotere AQUALIFE på Københavns Fondsbørs. AQUALIFE-aktien kan handles allerede i dag.

Udviklingen af AQUALIFE patenterne har stået på i syv år, i starten var udviklingen udelukkende møntet på at skabe en bæredygtig logistikløsning målrettet den voksende danske akvakultur. Siden da er AQUALIFE-teknologierne blevet patenteret globalt og er nu under implementering internationalt.

AQUALIFE-løsningen betragtes i dag som den eneste bæredygtige logistikløsning indenfor det stærkt voksende segment af ferske og levende skaldyr. Det globale skaldyrsmarked har en samlet handelsværdi på ca. 175 milliarder kr. om året.

AQUALIFEs udvikling foregår i tæt samarbejde med A.P. Møller - Mærsk, der ejer 50 % af patentrettighederne. Yderligere er der allerede indgået samarbejdsaftaler med The Canadian Provincial Government of Nova Scotia samt med fiskeauktionerne i URK, Holland.

Indtil nu er ferske og levende skaldyr blevet transporteret med fly. På grund af den høje udledning af C02 er denne transportform dog yderst miljøbelastende. Med AQUALIFE-løsningen opnås en bæredygtig transportform ved at omlægge til sø- eller landfragt - en fragtform, der reducerer C02 udledningen med 90 % i forhold til lufttransporten. Ydermere sikres friskere produkter til mere konkurrencedygtige priser samt mulighed for at introducere spændende nye produkter på globalt plan.

I dag fragtes der hummer fra Canada med faste ugentlige intervaller til Europa. Denne første fragt korridor skal skabe bro mellem de store canadiske råvareressourcer og de miljøbevidste europæiske forbrugere.

AQUALIFEs forretningsplan er i opstartsfasen baseret på at udnytte denne ene korridor, som samtidig er den korridor der danner grundlag for den model, der senere skal videreskaleres på tværs af internationale markeder og produktionsområder.

Hvorfor NASDAQ OMX First-North
Vi tror på First North Børsens potentiale, og har stor tillid til, at OMX teamet vil kunne tiltrække de rette virksomheder fremadrettet.

Lande vi normalt sammenligner os med, såsom Sverige og England, har juniorbørser i rivende udvikling. Det er vores holdning, at også Danmark med sin tradition for en stærk iværksætterkultur, naturligvis skal have plads til en sådan børs. Virksomheder som AQUALIFE, der har stort internationalt potentiale, bør have samme muligheder som tilsvarende virksomheder i vores nabolande.

Relevant information

http://www.aqualife.nu


Pressekontakt


Firma

AQUALIFE A/S
SCION DTU, Bøge Allé 5, 1tv
2970 Hørsholm, Danmark

  7020 5018
  7020 5018

http://www.aqualife.nu

Modtag nyheder fra AQUALIFE A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire