Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
18/02-13   -   Pressemeddelelse

Q8 Oils uddeler Biløkonomprisen 2013

For 7. år i træk har Q8 Oils uddelt Biløkonomprisen på kr. 10.000. Prisen uddeles i samarbejde med Bilbranchen, og kriterierne for at modtage biløkonomprisen er, at modtageren aktivt har gjort noget for at hæve uddannelsesniveauet og kompetencen indenfor autobranchen. Komiteen, der består af Henrik Even (Q8 Oils), Thomas Møller Sørensen (Bilbranchen) og Finn Rolighed (uddannelseskoordinator på biløkonomuddannelsen) har i år valgt at tildele prisen til Mogens Lyngsø fra Kia Motors.

En værdig modtager
Mogens Lyngsø har en bred baggrund indenfor autobranchen og startede oprindeligt som kontorelev hos Peugeot i Kolding, hvorefter han var hos Dieselgården som Scania Lastbil forhandler og blev efterfølgende ansat hos Kia Motors som markedschef. Hos Kia Motors har Mogens løbende ændret titel fra markedschef til salgs- og marketingchef til kommerciel direktør til nu administrerende direktør. Mogens har været med til at etablere Kia Akademiet, hvor man som forhandler kan opnå 3 grader: Certificeret, Ekspert og Master Kia forhandler. Derudover har Mogens været kontaktperson for Biløkonomuddannelsen og medlem af uddannelsens branchegruppe fra 2004-2007. Man kan derfor med rette sige, at Mogens Lyngsø har gjort og stadig gør en masse aktivt for at højne uddannelsesniveauet og kompetencerne indenfor autobranchen og altså er en værdig modtager af Biløkonomprisen 2013.

Biløkonomuddannelsen er en erhvervsakademisk uddannelse, der veksler mellem teori og praksis, og som giver adgang til jobs i autobranchen indenfor salg, markedsføring, økonomi og ledelse og/eller videreuddannelse.

Q8 Oils har været hovedsponsor på biløkonomuddannelsen i gennem de sidste 7 år med omtanke for fremtiden, da de kompetencer, biløkonomuddannelsen giver, gør biløkonomerne til fremtidens beslutningstagere i autobranchen. Biløkonomerne er med til at sikre og bidrage til en fortsat udviklende, konkurrencedygtig og ikke mindst attraktiv autobranche i fremtiden.

Relevant information

http://www.Q8.dk/


Billeder


Pressekontakt


Firma

Q8 Danmark A/S
Arne Jacobsens Allé 7
2300 København S, Danmark

  80 20 88 88
  42 12 64 19

http://www.q8.dk

Modtag nyheder fra Q8 Danmark A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire