Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
11/04-11   -   Pressemeddelelse

Fire millioner naturelskere tager næppe fejl

Yosemite National Park i Californien oplevede i 2010 det højeste antal besøgende i 14 år. Hele fire millioner undte sig selv den oplevelse at være gæst i en af verdens smukkeste nationalparker, og omkring en fjerdedel af dem var internationale gæster - en stigning på 19 procent i forhold til året før. Parken har altid været et stort trækplaster for amerikanere, men flere og flere turister fra hele verden har altså fået øjnene op for den storslåede natur - og det er meget forståeligt.

Om Yosemite National Park ER hjertet i Californien er nok ikke til at sige, men parken ligger i hvert fald lige i hjertet af den solrige stat. Der er åbent for besøgende hele året rundt, for naturen holder aldrig lukket. Majestætiske bjerge, frodige dale, høje vandfald og store nåleskove spreder sig ud over parkens 3.080 kvadratkilometer, og mest dragende er den knap 13 kilometer lange Yosemite Valley, der også betegnes som nationalparkens vartegn, samt det 739 meter høje vandfald, Yosemite Falls.

Planlægger du et besøg i Yosemite National Park er der måske en god ide at undgå højsæsonen i sommermånederne. Her er der ofte rigtig mange mennesker, som kappes om de smukkeste udsigtspunkter, men du kan dog komme væk fra det værste menneskemylder ved for eksempel at køre en tur op Glacier Point, 975 meter over bunden af Yosemite Valley. Deroppe får du en enestående udsigt over hele dalen og en stor bid af den øvrige park. De fleste veje i Yosemite National Park er i øvrigt åbne for bilkørsel, der er dog enkelte veje, som lukker på grund af sne i vinterhalvåret.

Få alt at vide om Yosemite National Park på www.yosemitepark.com

Why Yosemite National Park? That's why:
· En af verdens absolut mest storslåede naturscenerier
· Åbent hele døgnet, hele året rundt
· Kan opleves i bil - eller til fods eller på cykel
· De heldige spotter en bjørn
· Du kan bo på hotel eller i lodge inde i parken

Afstande fra Yosemite National Park i bil:
· Fresno - 150 kilometer
· San Francisco - 300 kilometer
· Los Angeles - 500 kilometer
· Las Vegas - 775 kilometer

Relevant information

http://www.visitcalifornia.com/


Pressekontakt


Firma

California Tourism c/o Atlantic Link
Vesterbrogade 26, 3.
1620 København V, Danmark

  2942 1005
  2942 1005

http://www.visitcalifornia.com/

Modtag nyheder fra California Tourism c/o Atlantic Link på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire