Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
18/11-08   -   Pressemeddelelse

Autocom ansætter koncerndirektør

Online bilauktionskoncernen Autocom A/S styrker sin topledelse med ansættelsen af L'easy's danske direktør Claus Moltrup, 40 år.

Autocom.dk
Holdingselskabet PMG Europe Holding A/S, der ejer Autocom.dk, Bilpriser.dk, Bilsalg.dk samt 16 Autorola-datterselskaber i Europa og Australien med i alt 200 medarbejdere, har ansat Claus Moltrup, 40 år, Langeskov, som koncerndirektør. Her skal han køre parløb med administrerende direktør Peter Grøftehauge, der ejer holdingselskabet sammen med sin bror Martin Grøftehauge.

Claus Moltrup er uddannet som revisor. Han kommer fra en stilling som direktør for L'easy's danske afdeling. Han blev ansat som økonomichef hos L'easy den 1. marts 2000, men allerede den 1. november 2000 blev han økonomidirektør. Den 1. marts 2006 blev han udnævnt til direktør for L'easy's danske aktiviteter. I alle årene har han og L'easy haft ekstraordinært gode resultater, hvilket har gjort ham til et stærkt navn i erhvervskredse.

I Autocom-koncernen skal Claus Moltrup styre den hurtigt voksende koncerns finansielle aktiviteter og have fokus på indtjeningen. Peter Grøftehauge vil have fokus på den udenlandske ekspansion, salg, marketing og koncernens generelle udvikling.

"Vi er meget tilfredse med rekrutteringen af Claus Moltrup. Vi mener, han er den helt rigtige netop nu, hvor ekspansionen skal følges op af indtjening og optimering", siger bestyrelsesformand Erik Persson.

"Og jeg kan ikke forestille mig nogen bedre at køre parløb med. Jeg har kendt Claus Moltrup i en del år, og hans og L'easy's resultater taler for sig selv. De er exceptionelle. Vi ser frem til at kunne drage stor nytte af hans indlysende evner", tilføjer Peter Grøftehauge.

Claus Moltrups skifte til Autocom-koncernen sker uden den mindste dramatik:
"Jeg har været utroligt glad for de udfordringer, som jeg har fået i L'easy. Det har været nogle forrygende år med rigtigt mange gode kolleger. Men jeg har været næsten ni år i L'easy, har rundet et skarpt hjørne og har fået lyst til andre arbejdsmæssige udfordringer. Dem har jeg fundet hos Autocom", siger Claus Moltrup, der fratræder hos L'easy den 12. december og tiltræder hos Autocom den 1. januar.

Claus Moltrup er gift med Wicky Moltrup, med hvem han har to sønner på henholdsvis 14 og 18 år. Han er bosat i Langeskov på Fyn og er en stor ynder af skiløb i Italien, Le Mans-løb i Frankrig, badminton, løb og old boys-fodbold.

Relevant information

http://www.autocom.dk


Billeder


Pressekontakt


Firma

Autocom A/S
Tolderlundsvej 3E, 2.
5000 Odense C, Danmark

  40 97 31 00
  40 97 31 00

http://www.autocom.dk

Modtag nyheder fra Autocom A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire