Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
29/02-12   -   Pressemeddelelse

Ny tagberegner skal hjælpe forbrugeren med at undgå byggesjusk

Med den nye tagberegner over kvalificerede tagdækkere i hele Danmark, Tagprojekt.dk, ønsker (vi/Vejen Tømrerfirma at forebygge byggesjusk og forbedre byggebranchens kvalitet og serviceniveau.

En del tømrerfirmaer har efterhånden en såkaldt "tagberegner" på deres hjemmeside, så forbrugeren kan beregne en cirka pris på et nyt tag. Tagprojekt.dk går et skridt videre med en overskuelig og pålidelig samt avanceret tagberegner der giver dig præcis den pris du leder efter.

Fuld åbenhed skal forebygge skader og byggesjusk Over 600.000 personer skal have skiftet tag i Danmark, og en nyere ordning gør det muligt at få op til 15.000 kr i skattefradrag, når forbrugeren køber tag for lønudgifter til hjælp og istandsættelse af boligen. (www.haandvaerkerfradrag.dk ).

Byggemarkedet byder dog på uigennemtænkte slagtilbud og sjusket håndværk. En undersøgelse fra 2006 af Byggeskadefonden påviser fejl og mangler i op til 80% af de undersøgte tage, og i ca. 30% af sagerne anbefaler Byggeskadefonden at lave byggearbejdet om. Med tagberegner fra Tagprojekt.dk kan forbrugeren gratis, nemt og effektivt indhente måske markedets bedste tilbud på et nyt tag.

Tagprojekt.dk er sandsynligvis Danmarks største og mest pålidelige tagberegner, som giver brugeren den bedste pris på en kvalitetsløsning. For selv om prisen på et nyt tag er vigtig er kvaliteten og den rette rådgivning inden byggearbejdet påbegyndes lige så vigtig. For hvis der er noget galt med tagkonstruktionen kan det eksempelvis føre til skimmel i bygningen, hvilket kan forårsage både bygnings- og sundhedsskader.

Når vores håndværker giver en pris på tagberegnere får du et godt tilbud på et nyt tag og er der taget hensyn til mange faktorer såsom materialer, regeringens restriktioner på nye anlægsprojekter, isolering og solpaneler.
Hensigten er, at tagberegnere først og fremmest bliver en hjælp til forbrugeren og ikke kun marketing for et enkelt firma. Tagberegnere imødekommer derfor forbrugerens udfordring med at finde den rigtige fagmand, som kan lave et nyt tag til den rigtige pris.


Relevant information

http://www.tagprojekt.dk


Pressekontakt


Firma

Vejle Tømrerkompagni
Industrivej Vest 20
6600 Vejen, Danmark

  21 34 30 33
  21 34 30 33

http://www.tagprojekt.dk

Modtag nyheder fra Vejle Tømrerkompagni på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire