Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
23/05-11   -   Pressemeddelelse

Successfuld kapitalforhøjelse for Delfin Invest A/S

Danmarks nye investeringsselskab Delfin Invest A/S har med succes gennemført sin kapitalforhøjelse

I maj afsluttede Delfin Invest en succesfuld aktieudvidelse på baggrund af et prospekt, der er godkendt af Finanstilsynet . Ved aktieudvidelsen bød vi 30 nye aktionærer velkommen, heriblandt både selskaber, erhvervsdrivende og privatpersoner.

"Selvom finanskrisens dybeste stød til markedets mellemgulv fandt sted for mange måneder siden er det stadig meget svært at tiltrække kapital. Men vores aktieemission viser, at der er behov for et investeringsselskab med en enkel og gennemskuelig investeringsmodel, hvor der ikke optages lån", siger direktør Torben Udsen.
Hvad gør Delfin Invest speciel?

- Vi låner ikke til investering og vi køber ikke afledede instrumenter (futures, swaps mv.)
- Vi kombinerer 2 anerkendte og gennemprøvede analysemetoder: fundamental analyse og teknisk analyse
- Vi kan om nødvendigt gå helt eller delvist ud af aktiemarkedet, hvilket aktiebaserede investeringsforeninger pga. lovgivningen ikke må
- Vi kan investere i alle typer aktier globalt og kan dermed drage fordel af forskelle i økonomierne
- At direktørerne selv har investeret i Delfin Invest. Dette sikrer kontinuiteten og at der arbejdes for alle aktionærers interesser.

Delfin Invests investeringsunivers er aktier i hele verden, dog med størst fokus og vÅ“gt på større børsnoterede selskaber i Danmark, Europa og USA. Udover globale aktier har Delfin Invest også mulighed for at investere i obligationer eller sågar gå helt i kontanter i perioder hvor aktiemarkedet ikke er attraktivt. Det er her Delfin Invest adskiller sig fra andre investeringsselskaber ved lige nøjagtigt ikke at skulle følge en strategi der begrÅ“nser investeringer til bestemte sektorer eller geografiske områder.

Det er Delfin Invests to direktører, Torben Udsen og Jesper Lund, som stiftede selskabet. Begge direktører har gennem en årrække investeret i værdipapirer med stor succes og har oparbejdet en betydelig viden om aktieanalyse og investering. "Vi benytter en kombination af to gennemprøvede og velkendte analysemetoder, nemlig teknisk og fundamental analyse. Den tekniske analyse afdækker mønstre til brug af vurdering om en akties fremtidige udvikling og den fundamentale analyse økonomiske nøgletal mv. Tilsammen giver de to analysemetoder et overblik over aktiens 'sundhedstilstand' og en indikation om prisfastsÅ“ttelsen er korrekt", udtaler Jesper Lund.

Hvis du vil høre mere om Delfin Invest A/S er du velkommen til at ringe til Torben direkte på 5230 4069 eller Jesper direkte på 5230 4068. Du kan også finde mere information på www.delfininvest.dk


Relevant information

http://www.bradfieldconsulting.co.uk


Pressekontakt


Firma

Delfin Invest
Trigevej 20
8382 Hinnerup, Danmark

  +44 (0)1235 751727
  +44 (0)1235 751727

http://www.bradfieldconsulting.co.uk

Modtag nyheder fra Delfin Invest på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire