Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
19/09-05   -   Pressemeddelelse

Golf skal være for sjov

Når den danske golfturnering, Golfnet Invitational afvikles i weekenden den 24.-25. september 2005 er fokus på hygge og netværk frem for kontante pengepræmier og sponsorer.

- Alt for tit forbindes golf med store penge. Vi vil gerne være det levende bevis på, at golfentusiaster kan mødes på tværs af landet til en god gang golf uden at være drevet af kommercielle motiver, siger Per Korsgaard, der er holdkaptajn for det fynske hold i turneringen.

Golfnet Invitational 2005

Golfnet Invitational som afholdes for 5. gang i år er en invitationsturneringen med golf i formaterne foursome, fourball og hulspil. I år afvikles golfturneringen på Holstebro og Trehøjes baner med tre hold fra Fyn, Jylland og Sjælland med hver 12 spillere.

Turneringen afvikles med 2 x 18 huller lørdag i spil formaterne foursome og fourball og afsluttes søndag med 18 hullers hulspil singler.

Golfnet Invitational har tidligere været afviklet på Odense Golfklub, Svendborg Golfklub og Sct. Knuds Golfklub og Falster Golfklub. Arrangørerne bag turneringen overvejer i øvrigt at udvide med endnu en turnering om året.

Netværk og birdies

Ud over selve golfdysten mellem landsdelene er formålet med turneringen nemlig primært at skabe venskaber på tværs af landet.

- Birdies og netværk er en stærk kombination. Golfnet Invitational er en invitationsturnering, men vi håber, at vi med vores initiativ kan være med til at sætte skub i flere folkelige golfturneringer herhjemme. Selv om det kan være svært at finde plads på banerne, så er det besværet værd at prøve. For de venskaber, som vi kan få på banen, holder også i livet uden for græsset.

Derfor har vi også lagt alle informationerne om vores turnering ud på vores hjemmeside, og andre som har lyst til at arrangere deres egen invitationsturnering er velkomne til at kontakte os og få hjælp og gode råd," siger holdkaptajn Per Korsgaard.

Yderligere oplysninger

Thomas Kjær (Hold kaptajn Sjælland)
Tlf.: 29 26 75 01

Jens Kobberø (Hold kaptajn Jylland)
Tlf.: 22 15 91 62

Per Korsgaard (Hold kaptajn Fyn)
Tlf.: 51 90 06 32


Relevant information

http://www.golfnetinvitational.dk


Pressekontakt


Firma

Golfnet Invitational
Ugletoften 211
5260 Odense S, Danmark

  51 90 06 32
  51 90 06 32

http://www.golfnetinvitational.dk

Modtag nyheder fra Golfnet Invitational på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire