Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
28/03-07   -   Pressemeddelelse

Spar tid og gi' græsplænen en god start

Græsfrø og gødning er blandet sammen i en nyudviklet spredepose, som gør en såmaskine overflødig.

Hvis man har travlt eller måske bare er lidt mageligt anlagt, behøver det ikke længere at kunne ses på havens græsplæne.

Med travle haveejere i tankerne har Prodana Seeds A/S i Odense udviklet Den rigtige® plænemix, som slår to arbejdsgange sammen til én. Det sparer tid og får græsfrøene til at spire bedre, så plænen får en god start.

- Vi har som det første frøfirma blandet græsfrø og gødning, som vi leverer i en nyudviklet spredepose, som bare skal rystes og åbnes. Så kan haveejeren hurtigt og effektivt sprede indholdet og være sikker på, at gødningen hjælper græsfrøene til at spire bedre, forklarer salgschef Niels-Jørgen Mogensen, Prodana Seeds.

Den nyudviklede spredepose gør en såmaskine overflødig og sikrer en jævn spredning af græsfrø og gødning. Posen rummer to kilo plænemix, som rækker til 70 kvm. ved nysåning og 140 kvm. ved eftersåning. Den vejledende salgspris er 160 kr. inklusiv moms.

Græsplænen erstatter køkkenhaven

- Trenden er, at danskerne vil slappe af, når de har fri. Derfor nedlægges mange køkkenhaver i disse år og erstattes af græsplæner, som nemt og hurtigt kan anlægges eller vedligeholdes med spredeposen og den nye blanding, siger Niels-Jørgen Mogensen.

Hvis haveejeren ikke bruger hele indholdet på én gang, kan spredeposen lukkes helt tæt, så blandingen holder sig frisk. Når hele indholdet er brugt, kan posen genbruges til at sprede gødning eller til eftersåning.

Stor forhåndsinteresse

- Vores engelske datterselskab har testet den nye plænemix-blanding i spredeposen, og produktet blev hurtigt populært hos engelske haveejere, oplyser Niels-Jørgen Mogensen, der også kan melde om stor forhåndsinteresse fra danske planteskoler og havecentre.

Prodana Seeds A/S er en del af DLF-Trifolium koncernen, som ejes af 5400 danske frøavlere og er verdens største frøfirma. Produktionen af kløver- og græsfrø foregår primært i Danmark, hvor klimaet er gunstigt, og hvor avlerne har stor erfaring med frøproduktion.

Billedtekst:

Med den nyudviklede spredepose kan haveejeren hurtigt og effektivt sprede græsfrø og gødning samtidig. Det sparer tid og får græsfrøene til at spire bedre.

Relevant information

http://www.prodana.dk


Pressekontakt


Firma

Prodana Seeds A/S
Fåborgvej 248
5250 Odense SV, Danmark

  6317 1611 - 4016 0480
  6317 1611 - 4016 0480

http://www.prodana.dk

Modtag nyheder fra Prodana Seeds A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire