Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
19/12-08   -   Pressemeddelelse

Høje Taastrup Kommune har valgt Bosted Systemet

Høje Taastrup Kommune har valgt Team Online til levering og vedligeholdelse af et integreret IT-fagsystem til Social- og Handicapcentret.

Yderligere oplysninger

Bosted Systemet er et socialpædagogisk IT-værktøj udviklet i samarbejde med brugerne til at løse hverdagens opgaver på den sociale sektors tilbud.
Bosted Systemet sætter beboeren i centrum, hvad enten det er en institution for børn og unge, et bo- og aktivitetssted for udviklingshæmmede, et dagtilbud for sindslidende eller klinikker og behandlingstilbud til udsatte og misbrugsområdet.

Systemet erstatter medarbejdernes personlige kinabøger og reoler fyldt med ringbind, hvor de faglige observationer og handleplaner har været gemt - og ofte glemt.

Samtidig er systemet internetbaseret, så forvaltning, ledelse, medarbejdere, samarbejdspartnere og klienter altid kan nå de relevante informationer - uden at gå på kompromis med sikkerheden.

Du kan læse mere om Bosted Systemet på www.bosted.net og om Team Online, der står for udvikling og drift af systemet på www.teamonline.dk.

Hvis du har brug for flere oplysninger, så kontakt direktør Michael Sandal, Team Online A/S telefon 66 17 73 13, e-mail ms@teamonline.dk.

Læs mere på http://www.cedi.dk/visNyhed.aspx?ID=7626

Relevant information

http://www.teamonline.dk



Billeder


Pressekontakt


Firma

EG Team Online A/S
Edisonsvej 2
5000 Odense C, Danmark

  66 17 73 13
  66 17 73 13

http://www.teamonline.dk

Modtag nyheder fra EG Team Online A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire