Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
07/11-11   -   Pressemeddelelse

Rådhuset slår dørene op

Københavns Rådhus er borgernes slot og skal ikke kun bruges til vielser, kulturnat og møder. Der skal liv i det gamle historiske hus og derfor lånes lokalerne nu ud.

Foreninger og borgere i Københavns Kommune får nu mulighed for at bruge Københavns Rådhus til børneteater, foredrag og alle mulige andre kulturelle aktiviteter.

Det betyder, at Festsalen, Rådhushallen og udvalgsværelserne nu bliver stillet til københavnernes rådighed. Det omfatter også den smukke gamle Rådhushave.

Det har politikerne i Københavns Borgerrepræsentation besluttet for at skabe liv og aktivitet i det gamle Rådhus fra 1905.

"Her er et eksempel på, at vi mener det, når vi siger, at der skal være åbenhed i Københavns Kommune. Københavns Rådhus er ikke kun tilegnet politikere og embedsmænd. Det er også borgernes hus, og derfor vil vi rigtig gerne udnytte Rådhusets lokaler mest muligt og invitere københavnerne indenfor", siger kultur- og fritidsborgmester Pia Allerslev (V).

Fakta

Københavns Rådhus er tegnet af arkitekt Martin Nyrop og opført 1894-1905. Huset er åbent dagligt fra kl. 8.00 til 17.00, og der er gratis adgang. Der er daglige omvisninger og ture op i Rådhustårnet.

Relevant information

http://www.kk.dk


Pressekontakt


Firma

Københavns Kommune
Rådhuset
1599 København V, Danmark

  39162700
  39162700

http://www.kk.dk/klima

Modtag nyheder fra Københavns Kommune på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire