Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
07/06-12   -   Pressemeddelelse

Open Source Business Analytics indtager Danmark

Business Analytics - tidligere omtalt som Business Intelligence - har indtil nu været domineret af dyre, ufleksible og lukkede programpakker. Men nu får danske virksomheder adgang til en Open Source baseret suite af super fleksible, Open Source baserede, Business Analytics programmer til analyse af både traditionelle datasæt og "Big Data" - fuldt supporteret.

Fra den 1. marts 2012 kunne Casalogic A/S kalde sig officiel Pentaho partner, som den første i Danmark. Pentaho er Verdens førende leverandør af Open Source baseret Business Analytics software. Casalogic A/S er kendt for at skabe IT løsninger baseret på kommercielle Open Source produkter. Derfor er det nærliggende at indgå i partnerskab med amerikanske Pentaho, der ligeledes har baseret deres forretningsidé på Open Source.

Erik Nolten, Channel manager Europe & APAC hos Pentaho, fortæller om det nyetablerede partnerskab med Casalogic: "Da vi ser en stigende efterspørgsel på Open Source Business Analytics software i Danmark, er vi meget glade for partnerskabet med Casalogic, da vi derigennem får muligheden for at tilbyde et alternativ til de ældre Business Analytics løsninger i Danmark. Siden Pentaho blev grundlagt for 7 år siden, har flere store - og mellemstore virksomheder valgt at benytte sig af Pentaho. Casalogic's Open Source baggrund og ekspertise gør, at de er stærkt positioneret til at tage sig af den voksende efterspørgsel på Business Analytics i Danmark".

"Vi har nu en unik mulighed for at levere Business Analytics løsninger baseret på Open Source, så virksomheder kan optimere deres forretningsindsats, indtjening og konkurrenceevne. Og vi kan gøre det til en pris, der ligger under det nuværende niveau for tilsvarende løsninger, netop fordi vores løsninger er Open Source baserede ", siger Torben Sørensen, direktør hos Casalogic A/S.

Partnerskabet med Pentaho er en naturlig forlængelse af Casalogics strategi om at være en attraktiv leverandør indenfor data integration, datahåndtering og rapportering. Pentaho er også førende på værktøjer til håndtering af "Big data" - en datadisciplin, hvor man allerede nu fokuserer på Open Source databaser, da disse er langt billigere end traditionelle database produkter.
Fremtidsmulighederne er mange for et konsulenthus som Casalogic A/S, der på nuværende tidspunkt har forøget medarbejderstaben på baggrund af partnerskabet med Pentaho.
"Vi vil i samarbejde med Pentaho certificere og uddanne vores eksisterende og nye konsulenter, så vi kan stå stærkere i samarbejdet om at udvikle markedet for Open Source Business Analytics løsninger i Danmark i fremtiden", siger Torben Sørensen.

Om Casalogic A/S
Casalogic A/S leverer IT infrastruktur, IT konsulenter samt software udvikling, på Open Source baseret platform, til en række store- og mellem store virksomheder og offentlige institutioner i Danmark.
Casalogic A/S har partnerskaber med virksomheder fra hele verden, som også har baseret deres forretningsmodel på Open Source principperne. Nogle af partnerne er: RedHat, Varnish, Novell, Canonical (Ubuntu), Astaro, Zimbra, og Zarafa.

Om Pentaho
Pentaho leverer fremtidens Business Analytics. Pentaho driver den fortsatte innovation i en moderne, integrerbar platform, bygget til fremtidens analyser af såvel relationelle data, som "Big Data". Business Analytics er gjort enkelt med Pentaho's "cost-effective" suite for adgang til data, visualisering, integration, analyse og data mining

Relevant information

http://www.casalogic.dk


Pressekontakt


Firma

Casalogic A/S
Korskildeeng 4
2670 Greve, Danmark

  22 97 99 59
  22 97 99 59

http://www.casalogic.dk

Modtag nyheder fra Casalogic A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire