Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
29/06-16   -   Pressemeddelelse

Ny universitetsdirektør på CBS

Bestyrelsen har efter indstilling fra rektor og et enigt ansættelsesudvalg ansat Kirsten Winther Jørgensen som ny universitetsdirektør pr. 1. august 2016.

Efter en grundig proces har rektor Per Holten-Andersen og et enigt ansættelsesudvalg fundet, at den bedst egnede kandidat til stillingen som universitetsdirektør er nuværende IT-chef på CBS Kirsten Winther Jørgensen. Bestyrelsen har herefter godkendt rektors og ansættelsesudvalgets indstilling.

Kirsten er ph.d. i historie fra det Europæiske Universitetsinstitut i Firenze og har desuden en HD fra CBS. Kirsten har et indgående kendskab til universitetssektoren og CBS, hvor hun bl.a. har været projektchef, international chef og de sidste 5 år chef for IT-afdelingen.

Bestyrelsen, rektor og den øvrige direktion byder CBS' nye universitetsdirektør velkommen og glæder sig til samarbejdet med Kirsten.

Pressekontakt

Mikael Koldby
Pressekonsulent
  3815 3722
  4020 4454

Firma

Copenhagen Business School
Solbjerg Plads 3
2000 Frederiksberg, Danmark

  2160 7717
  2160 7717

http://www.cbs.dk

Modtag nyheder fra Copenhagen Business School på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire