Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
13/04-04   -   Pressemeddelelse

Natteravnene får visionsmaleri og støtte

Visionsmaleri:
Kunstnerne Viveke Vesta og Will Yaya udstiller søndag den 18. april kl. 11-14 på SAS Radisson Falconer til sprøde jazztoner fra MihaliZed. Alle er velkomne og der er gratis adgang.

Virksomheder og kunst støtter Natteravnene:
10 socialt ansvarlige virksomheder er gået sammen om at støtte dette initiativ til fordel for natteravnene.

Højdepunktet bliver overrækkelse af et visions-maleri kl. 12 til Natteravnenes sekretariatschef Erik Thorsted af Vibeke Vesta.

Af kunstnernes salg går 10% til Natteravnene. SAS Radisson Falconer tager ikke noget for deres lokaler eller lette brunch, men lader gæsterne donere et beløb til Natteravnene i stedet. Desuden sikrer virksomhederne Steen&Strøm, Larsen og Rømer grafisk, Carl Bro, PR4mance textcompagny, AON, Artcompaz og Nybolig Torben Hornbæk arrangementet økonomisk, således at overskuddet går til Natteravnene.

Natteravnene er nu godkendt til gaver og arv:
Den landsdækkende folkebevægelse Natteravnene har løbende brug for finansiel støtte og er nu blevet godkendt til at modtage arv og gaver, hvor beløb over 500 kr op til 5.500 kr. (netto 5.000 kr) kan trækkes fra i skatten, når beløbet indsættes på 5025-1185000 i Jyske Bank til Natteravnene.

Aktiv indsats i de store byer:
Der vil især være behov for støtte i de kommende år, hvor Landssekretariatet aktivt vil forøge at få etableret lokalforeninger i København, Frederiksberg, Odense, Århus og Ålborg - storbyer som stort set ikke har oplevet den tryghed, som Natteravnene har været medvirkende til at skabe alle andre steder.

Der er aktuelt etableret 139 lokalforeninger med mere end 10.000 frivillige - og der kommer hele tiden nye til.

Kontakt Landssekretariatet på 70 12 12 99 eller info@natteravnene.dk for yderligere information.

Sekretariatschef Erik Thorsted kan træffes på 20207077 - Vibeke Vesta på 20116300

Relevant information

http://www.natteravnene.dk


Pressekontakt


Firma

Natteravnenes Landskontor
Bygmestervej 10, 1. tv
2400 København NV, Danmark

  70 12 12 99
  70 12 12 99

http://www.natteravnene.dk

Modtag nyheder fra Natteravnene på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire