Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
29/10-08   -   Pressemeddelelse

Natteravnene i København City fylder 1 år

For ét år siden, 2. november 2007, gik de første Natteravne på gaden i Københavns City.
Den dag var det "J-Dag", så der var rigtig mange unge mennesker i byen. Og det forløb fint.
Foreningen har fået en rigtig god start, og mange nye frivillige har siden sluttet sig til fra hele byen, udover at frivillige kommer til fra hele landet og Sverige, når de er på besøg i Hovedstaden.
Nu har foreningen så mange medlemmer, at det er muligt at sætte hold hver fredag og lørdag, og nogle gange flere hold af gangen.
Men Natteravnene har altid brug for flere, der vil bidrage til at skabe tryghed for alle - især børn & unge, som færdes i Indre bys aften og natteliv. Byen er jo stor, så der er plads til - og brug for mange flere ansvarlige voksne, gerne med forskellig etnisk baggrund og køn, for her kan alle bidrage.
Natteravnene er blevet taget imod med åbne arme af alle. Også af de samarbejdspartnere vi har fået i årets løb. Tak til Kommunen, JP-Politikken, DSB, D'Angleterre, MC Donald, Forex og Scooter Media Aps.

Med rigtig mange vandringer i byen, kan Natteravnene kun se tilbage på positive, hyggelige og sjove timer.
Natteravnene oplever således helt klart, at Københavns City er tryg at færdes i, frem til kl. 03, hvor Natteravnene tager hjem.
Har du lyst til en uforpligtende prøvetur, eller at høre mere om Natteravnene i København City, er du velkommen til at tage kontakt til Natteravnenes Landssekretariat.

Relevant information

http://koebenhavncity.natteravnene.dk/


Pressekontakt


Firma

Natteravnenes Landskontor
Bygmestervej 10, 1. tv
2400 København NV, Danmark

  70 12 12 99
  70 12 12 99

http://www.natteravnene.dk

Modtag nyheder fra Natteravnene på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire