Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
28/02-11   -   Pressemeddelelse

MBT sko og Natteravnene i samarbejde

Natteravnene gennemfører ture på 2-4 timer ca. 50.000 gange om året. Det bliver til mange gode dialoger med børn og unge og en masse tryghed - men det bliver også til mange km.
Derfor er sekretariatschef Erik Thorsted i Natteravnenes Landssekretariat glad for MBTs tilbud. "Det er vigtigt, at vi kan tilbyde de ca. 7.000 aktive frivillige noget ordentligt fodtøj, når de er ude i det offentlige rum året rundt. Og også sjovt og gavnligt, at gå på de buede såler. Alle skulle prøve det - ligesom de skulle tage en prøvetur med Natteravnene", siger Erik.

"Natteravnene yder et fantastisk arbejde. Det kan man kun beundre og have stor respekt for og sympati med", udtaler direktør Finn Andersen fra virksomheden MBT.
"Det er derfor vi med store glæde og forventninger ser frem til vores kommende samarbejde. Natteravnene besidder store menneskelige og sociale overskud for at kunne skabe de resultater, som de gør. I MBT kan vi støtte dette arbejde ved at tilbyde kvalitetsfodtøj, så Natteravnene også har det fysiske overskud til de mange kilometer på gader og stræder.
Ved at tilbyde alle Natteravnene MBT sko til specialpriser, er jeg sikker på, at vi kan skabe en win win situation for begge parter", slutter Finn Andersen.

For mere information:
MBT, Steen Svanholm, 21 77 51 11 www.mbt.com
Natteravnene, Erik Thorsted, 20 20 70 77 www.natteravnene.dk

Relevant information

http://www.natteravnene.dk


Pressekontakt


Firma

Natteravnenes Landskontor
Bygmestervej 10, 1. tv
2400 København NV, Danmark

  70 12 12 99
  70 12 12 99

http://www.natteravnene.dk

Modtag nyheder fra Natteravnene på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire