Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
08/09-21   -   Pressemeddelelse

LPS strømsystem sørger for friske batterier i varebilen

”Min hverdag med LPS har gjort, at jeg altid har strøm. Jeg har altid friske batterier,” udtaler tømrer Ulrich Lundgaard, som har firmaet Lundgaard Tømrer og Montage.

3000W LPS i varebilen
Ulrich Lundgaard arbejder bl.a. på Oks tankstationer, og han har ikke adgang til strøm på tankstationerne. Han har derfor fået en 3000W LPS installeret i sin varebil. Det har gjort hverdagen lettere.

All-in-one batterisystem
En LPS II 3000W fra danske Clayton Power er en all-in-one strømløsning med et kraftigt, indbygget lithiumbatteri. Den leverer 230 V med 5000 W peakeffekt foruden 12 V til alt installeret udstyr. Systemet kan oplades af bilen, når den kører, solpaneler eller direkte fra lysnettet.

Batteriværktøj i brug hver dag
Ulrich Lundgaard monterer helleanlæg på tankstationerne, så kunderne ikke kører ind i standerne. Han skal bore i beton for at kunne bolte helleanlægget fast. Det er meget hårdt at bore i, og han bruger ca. 6-8 batterier for at kunne montere 1 helleanlæg. Det er derfor afgørende for hans arbejdsdag, at batterierne altid er ladet op, så han ikke har spildtid. Batterierne ligger til opladning i bilen hele tiden.

LPS gør det nemt og bekvemt
Lundgaard Tømrer og Montage arbejder også for køkkenfirmaer. I den forbindelse skal der ofte laves tilskæringer. ”I sted for at trække strøm fra et hus eller en lejlighed, så går jeg bare ud til bilen og skærer mine tilpasninger. Det er med strøm direkte fra LPS. Bordsav på 2200W kan LPS nemt trække,” udtaler Ulrich Lundgaard.

Se mere om LPS II batterisystem fra danske Clayton Power: https://www.claytonpower.com/dk/

Relevant information

Strøm i bilen
https://www.claytonpower.com/dk/losninger/automobilsektor/servicebiler/

Opldad batterier i bilen
https://www.claytonpower.com/dk/hot/2021/lundgaard/

Clayton Power
https://www.claytonpower.com/dk/


Billeder


Pressekontakt

Anders Brønserud
Marketing Director
  46985760
  26203001

Firma

Clayton Power
Pakhusgården 42-48
5000 Odense C, Danmark

  +45 46985760

https://www.claytonpower.com/

Modtag nyheder fra Clayton Power på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire