Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
12/12-12   -   Pressemeddelelse

CA Technologies kåret som førende inden for identitets- og sikkerhedsløsning

Forskningsrapport evaluerer CA IdentityMinder og placerer CA Technologies identitets- og sikkerhedsløsning blandt de bedste i verden.

CA Technologies (NASDAQ: CA) er kåret som som "Leder" i hver kategori i en markedsanalyserapport om identitet 'provisioning' udførst af analysevirksomheden KuppingerCole

I rapporten "KuppingerColeLeadership Compass" blev CA Technologies løsninger vurderet til at være førende inden for områder som markeds-, produkts-, innovationsovervågning og samlet overvågningsevne. Rapporten fokuserer især på CA IdentityMinder™-løsningen, som øger it-systemernes effektivitet ved at tilbyde et justerbart ledelsesgrundlag i forbindelse med kundernes særlige forretningsmæssige roller og processer.

Rapporten evaluerer 22 identitets 'provisioning'-produkter i forhold til fem nøgleområder og er udarbejdet af Martin Kuppinger, som er grundlægger og ledende analytiker hos KuppingerCole.

CA IdentityMinder blev vurderet som "stærk positiv" i områderne inden for sikkerhed samt funktionalitet og modtog en "positiv" vurdering på områderne Funktionalitet, Integration, Interoperabilitet og Brugervenlighed.

"CA Technologies er blandt de største globale softwareleverandører inden for infrastrukturløsninger, som tilbyder en bred vifte af produkter inden for IAM markedssegmentet, inklusiv CA IdentityMinder", skriver Kuppinger i rapporten. "Den nuværende version er velintegreret og tilbyder alle de funktioner, som forventes af Identitets 'Provisioning' løsninger."

Kuppinger tilføjer ligeledes, "Baseret på en lang historie af produkter og CA Technologies' markedsposition er det ingen overraskelse, at CA har foretaget et stort antal implementeringer af CA IdentityMinder. Derfor er der ud over mange funktioner også en række løsninger fra CA Services som får ny funktionalitet."

"KuppingerCole rapporten beskriver tydeligt den værdi og den styrke, som både vores virksomhed og vores særlige identitetsløsninger har på tværs af de mest kritiske områder", udtaler Mike Denning, General Manager for sikkerhedsløsninger hos CA Technologies.

Relevant information

http://ca.com


Pressekontakt


Firma

CA Technologies
Borupvang 5 B
2750 Ballerup, Danmark

  + 44 (0) 1753 242 262
  + 44 (0) 1753 242 262

http://

Modtag nyheder fra CA Technologies på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire