Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
29/06-10   -   Pressemeddelelse

Nu er det slut med dobbelgængerdata i din it infrastruktur

Hewlett-Packard (HP) lancerer en helt ny storage deduplikeringsarkitektur, HP StoreOnce, til virksomhedernes storage-løsninger. De nye produkter muliggør en ensartet anvendelse af data deduplikering forskellige steder i it-infratrukturen. HP StoreOnce gør som det første op med traditionel deduplikering, og opererer med en deduplikationsratio på mellem 20:1 og 50:1 alt efter system(1). Ved at undgå at de samme data lagres flere steder i systemet, kan virksomheder spare op mod 95 procent på storageomkostninger(2).

HP StoreOnce er baseret på en de-dupe teknologi som er udviklet i HP's eget udviklingslaboratorium, HP Labs, og som hidtil udelukkende har været anvendt i HP StorageWorks D2D-serien til data-backup. Med denne annoncering løftes sløret for at HP StoreOnce teknologien vil blive anvendt meget bredere i HP's storage-løsninger under HP's Converged Infrastructure koncept. Samtidigt annonceres en ny og hurtigere generation af D2D-produkterne baseret på nyeste version af HP StoreOnce.

Noter
1) Baseret på en gennemsnitslig deduplikation ratio på 20:1. Deduplikation ratio kan blive så høj som 50:1 under optimale omstændigheder

2) 2x pris-performance baseret på performance ift. konkurrerende systemer, der bruger FC VTL interfaces samt april 2010 priser ift. forskellen mellem HP D2D4312 og EMC DD690

For mere information se venligst vedlagte internationale pressemeddelelser.

Relevant information

http://www.hp.com




Pressekontakt


Firma

Hewlett-Packard Company
Engholm Parkvej 8
3450 Allerød, Danmark

  36983400
  36983400

http://www.hp.com

Modtag nyheder fra Hewlett-Packard Company på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire