Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
07/07-10   -   Pressemeddelelse

HP Netværk går til filmen

DreamWorks Animation, der står bag computeranimerede film som Shrek, har valgt Hewlett-Packard som ny netværksleverandør.

Det nye samarbejde mellem Hewlett-Packard (HP) og DreamWorks Animation SKG Inc. (Nasdaq: DWA), er blevet til efter en lang udvælgelsesproces, hvor DreamWorks testede hele HP's netværksprotefølje for at finde den løsning, der passe bedst til deres behov om at mindske netværkskompleksiteten, øgede portkapaciteten og mindske strømforbruget og de samlede driftsomkostninger. Nøglen til det nye HP og DreamWorks samarbejde blev HP Intelligent Management Center (IMC) (3COM IMC), der gør det nemt og enkelt at styre et komplekst netværk.

"Baseret på vores tests, så har HP's netværksløsninger vist sig at være de bedst egnede til at håndtere vores skaleringskrav og globale behov," siger Derek Chan, head of Digital Operations i DreamWorks.

Opkøb styrker HP's position i store virksomheder
Muligheden for at løse DreamWorks komplekse netværksbehov er især blevet muligt for HP med opkøbet af 3COM. Nu kan HP levere end-to-end løsninger på inden for netværk også til de allerstørste virksomheder, som DreamWorks.

"Der er ingen tvivl om, at for to år siden har vi nok ikke vundet DreamWorks som netværkskunde. Men det gør vi nu - og det siger en del om hvor stærkt vi står nu som netværksleverandør med 3COM. Nu har vi ikke et DreamWorks i Danmark, men vi har en lang række store virksomheder, hvor vi har en spændende dialog i gang," siger Jonas Dalsgaard, der er direktør for HP Networking i Danmark.

Yderligere information
- Den internationale pressemeddelelse
- Direktør for HP Networking, Jonas Dalsgaard, tlf. 4084 0409.

Relevant information

http://www.hp.com


Pressekontakt


Firma

Hewlett-Packard Company
Engholm Parkvej 8
3450 Allerød, Danmark

  36983400
  36983400

http://www.hp.com

Modtag nyheder fra Hewlett-Packard Company på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire