Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
23/08-10   -   Pressemeddelelse

Kunstnere og HP i støtteauktion for SOS Børnebyerne

Nikolaj Lie Kaas, Nikolaj Coster-Waldau, Sonja Richter, Mille Dinesen, Karen, Shirley, Karen Simonsen og Hewlett-Packard (HP) har sammen skabt en unik pc, som er udbudt til auktion hos Lauritz.com. Beløbet går ubeskåret til SOS Børnebyerne i form af projektet 528 Crossroads, som denne gang sker i Ghana. Projektet skal være bæredygtigt for den lokale befolkning og skabe et økonomisk overskud, der går tilbage til forældreløse og sårbare børn og unge i Ghana

I et samarbejde med Karen Simonsen og HP sælges en HP ENVY 17, som er signeret af en række af Danmarks største skuespillere og kunstnere på Lauritz.com. Blandt navnene er Nikolaj Lie Kaas, Nikolaj Coster-Waldau, Sonja Richter, Mille Dinesen, Karen, Shirley, og Karen Simonsen

Pc'en blev skabt i forbindelse med Karen Simonsens modeopvisning under Copenhagen Fashion Week og er efterfølgende sat til auktion på Lauritz.com. Overskuddet går til SOS Børnebyerne i form af projektet 528 Crossroads.. Karen Simonsen har tidligere været i Ghana og skabte i den forbindelse et tørklæde-projekt og planlægger igen at rejse ud og inddrage unge i erhvervsprojekter.

Projektet er bæredygtigt, der bruges lokale ressourcer og arbejdskraft. Målet er at hjælpe med at uddanne de lokale unge. SOS Børnebyerne er ansvarlig for projektet, og Karen er ambassadør for SOS Børnebyerne.

-Vi er glade for at støtte denne gode sag. Vi har haft et godt samarbejde med Karen Simonsen i forbindelse med vores partnerskab omkring hendes modeshow i modeugen - og da vi blev præsenteret for idéen tøvede vi ikke med at sige ja, siger marketingchef for pc'er Sune Nielsen hos HP og fortsætter:

-Vi håber at rigtig mange vil byde på pc'en, som virkelig er en designer pc med stjernernes signaturer, lækkert udsende og masser af spændende funktioner.

© 2010 Hewlett-Packard Development Company, L.P. The information contained herein is subject to change without notice.
The only warranties for HP products and services are set forth inn the express warranty statements accompanying such products and services. Nothing herein should be constructed as constructing an additional warranty. HP shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.

Relevant information

http://www.hp.com


Pressekontakt


Firma

Hewlett-Packard Company
Engholm Parkvej 8
3450 Allerød, Danmark

  36983400
  36983400

http://www.hp.com

Modtag nyheder fra Hewlett-Packard Company på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire