Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
24/01-11   -   Pressemeddelelse

Dansker skal styrke HP's softwaresalg i Nordeuropa

Danske Bendt Storch er ansat som Nordeuropæisk Alliance Manager hos verdens største it-virksomhed Hewlett-Packard og får til opgave at yderligere styrke og udvikle HP's forretning inden for salg- og implementering af HP software gennem alliance partnere på det nordeuropæiske marked.

Hewlett-Packard (HP) har en ambitiøs strategi inden for softwaresalg til virksomheder i Nordeuropa - en stor del af det salg skal ske i gennem særligt udvalgte partnere. HP har derfor ansat danske Bendt Storch (58) som ny Nordeuropæisk Alliance Manager med ansvar for at styrke samarbejdet med HP's alliance partnere indenfor salg og implementering af HP's softwareydelser i regionen. HP's alliancepartnere henvender sig sammen med HP primært med mere avancerede it-løsninger til datacentre mod de største virksomheder.

"Jeg glæder mig til at komme i gang i HP. Markederne i Nordeuropa er så småt ved at bløde op igen og virksomhederne er begyndt at kigge på, hvordan de ruster sig optimalt til konkurrencen i deres respektive markeder. Det giver mig en tro på, at vi sammen med vores alliance partnere kan vokse i regionen i 2011," siger Bendt Storch, ny Nordeuropæisk Alliance Manager hos Hewlett-Packard.

HP's Nordeuropæiske alliance partnere, som Bendt Storch nu får ansvaret for at udvikle, tæller en række af de største it- og konsulenthuse i verden såsom SAP, Accenture, CSC, Logica, Atos, Capgemini, BearingPoint, Steria, Deloitte, KPMG, PWC, Satyam, Wipro, Infosys, Tata Consulting Services, Cognizant og HCL.

Bendt Storch kommer med mere end 25 års salgserfaring indenfor it-branchen fra bl.a. SAP, StorageTek og Oracle. Bendt Storch skal arbejde ud fra HP Danmark i Allerød.

Relevant information

http://www.hp.com


Pressekontakt


Firma

Hewlett-Packard Company
Engholm Parkvej 8
3450 Allerød, Danmark

  36983400
  36983400

http://www.hp.com

Modtag nyheder fra Hewlett-Packard Company på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire