Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
11/05-11   -   Pressemeddelelse

HP klar med verdens første Wi-Fi® mus

HP lancerer verdens første Wi-Fi® mobile mus, som fjerner ledninger og eksterne modtagere, så musen kan fungere helt alene. Musen fanger computerens indbyggede Wi-Fi modtager, så man slipper for at sætte en modtager på USB-porten, som derfor kan bruges til andet tilbehør.

Den nye mus har batteri, der holder helt op til ni måneder, hvilket er dobbelt så længe som lignende Bluetooth® modeller. Den nye Wi-Fi-teknologi fra HP vil blive brugt i en række kommende produkter.

Andre nyheder fra HP er:

- HP 2,4 GHz trådløs optiske mobile mus, som fås i syv farver, der matcher farverne på HP Notebook pc'er: Butter Gold, Sonoma Red, Pacific Blue, Leaf Green, Sweet Purple, Metal Steel, og Charcoal Grey.

- HP Webcam HD-4110 i HD video med autofokus, som vandt CES 2011 (Consumer Electronics Show) Innovations Design og Engineering pris. Den retningsbestemte mikrofon filtrer baggrundsstøj fra, så brugeren på den måde får en højre og klarere lyd.

- HD Webcam HD-2200 giver HD kvalitet til en fornuftig pris, som er nem at bruge til videoredigering, online chat og udveksling af billeder. Derudover er kameraet udstyret med en integreret mikrofon.

Priser

- HP Wi-Fi® Mobile Mouse - pris kr. 299,- inkl. moms - fås fra juni 2011
- HP 2,4 GHz Wireless Optical Mobile Mouse - pris kr. 249,- inkl. moms - fås fra juli 2011.
- HP Webcam HD-4110 - pris kr. 420,- inkl. moms
- HP Webcam HD-2200 - pris kr. 420,- inkl. moms

Relevant information

http://www.hp.com/eur/accessories


Billeder


Pressekontakt


Firma

Hewlett-Packard Company
Engholm Parkvej 8
3450 Allerød, Danmark

  36983400
  36983400

http://www.hp.com

Modtag nyheder fra Hewlett-Packard Company på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire