Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
11/11-10   -   Pressemeddelelse

Tag-eksperten ansætter tidligere media direktør

Jens Risom, er pr. 1. oktober 2010 ansat som salgs- og marketingchef hos tag-eksperten A/S. Jens kommer fra et job på mediasiden - 12 år i Berlingske koncernen, 3 år som annoncedirektør hos B.T. og har senest været ansat som salgs- og marketingdirektør i magasinforlaget JSL Publications. Jens tilfører tag-eksperten en essentiel kompetence i næste fase af virksomhedens udvikling.

"De første år har vist, at vi har et unikt koncept, som kunderne har taget overordentlig godt imod. Derfor vil vi i de kommende år udbrede kendskabet til tag-eksperten og de rådgivningsydelser, som vi tilbyder," fortæller Thomas Steenbuch Vester direktør og grundlægger af tag-eksperten.
"Undersøgelser viser, at over 60 % af nybyggede tegltage er behæftet med alvorlige fejl og mangler. Det tal er tag-eksperten med til at nedbringe, fordi vores rådgivere gennemtænker og beskriver processen i detaljer fra starten, og det sikrer, at kunderne et bedre og billigere tag - med garanti. Vi har stor tillid til at Jens er den rette til at skabe kendskab til og profilere vores unikke koncept. Vi skal ud og fortælle den gode historie og gøre omverden opmærksom på nødvendigheden af at benytte en tagekspert" udtaler Thomas Steenbuch Vester.

"Det spændende ved tag-eksperten er, at de har et unikt koncept. Næsten alle mennesker har haft dårlige oplevelser ved byggeprojekter, og nu er der endelig nogen, der gør noget ved det. Med tag-eksperten i hånden får private, der skal have bygget tag, ikke bare en solid rådgivning, men sikrer sig samtidig for fejl og mangler. Kunderne betaler kun, hvis rådgivningen har vist sit værd, så jeg ser kun at tag-eksperten har et fantastisk udgangspunkt for succes

Jeg ser en udfordring i at få disse fordele kommunikeret bredere ud, og det er en udfordring, jeg for alvor glæder mig til at kaste mig ud i. Tag-ekspertens ekspansionsmuligheder vurderer jeg at være rigtig store og jeg håber via min indsats, at kunne få sat tag-eksperten på verdenskortet. Første mål er at blive landsdækkende " fortæller ny salgs- og marketingchef hos tag-eksperten, Jens Risom.


Relevant information

http://www.tag-eksperten.dk


Pressekontakt


Firma

Tag-eksperten
Telefonvej 6 B, 1 sal
2860 Søborg, Danmark

  32101077
  32101077

http://www.tag-eksperten.dk

Modtag nyheder fra Tag-eksperten på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire