Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
04/05-06   -   Pressemeddelelse

Har du altid drømt om et tegltag?

- men bare ikke troet, det var muligt at få et, fordi tagkonstruktionen på dit parcelhus ikke kan bære de tunge tagsten. Hvis det er et smukt tegltag, du vil have, kan du nu også få det. Også uden at ændre på tagkonstruktionen, og også selv om dit tag er næsten fladt.

Som de eneste på markedet kan CC Vejle nu levere en tagsten, der ikke alene er mere robust end standardkravene til danske tegl foreskriver, men som også er så let, at den kan bruges på de tagkonstruktioner, der er typisk for parcelhuse fra 1950'erne og 1970'erne.

Parcelhuse har forholdsvis spinkle tagkonstruktioner, som indtil nu har begrænset valgmulighederne af tagtyper til et valg mellem lette decrasten eller eternitplader. Med en typisk vægt på ca. 50-60 kg per m2 har det været udelukket at bruge tegltagsten. Men med CC Vejles nyhed åbner der sig en verden med mange flere spændende designmæssige løsninger.

CC Vejles Ravensberger Light falstagsten fra Meyer-Holsen vejer kun 27,5 kg per m2, og er derfor inden for overskuelige rækkevidde for alle dem, der altid har drømt om et tegltag og som lige nu overvejer en modernisering af deres parcelhus.

"Vi præsenterede vores letvægter tegltagsten på Byggeri 2006 i Fredericia, og siden har jeg haft flere samtaler med folk, der er meget interesseret i at høre mere om Ravensberger Light tagstenen. Én ville sågar afbestille sine byggematerialer og i stedet for undersøge mulighederne for at bruge Ravensberger Light, da han altid havde drømt om at få tegltag på sit parcelhus", fortæller produktchef Jette Engbo.

Falstagstenene fra Meyer-Holsen er et naturprodukt af ren skiferler og har så lav vandabsorption, at de er godkendt til en taghældning på kun 10º. Den høje kvalitet gør også, at Meyer-Holsen som den eneste i Europa kan tilbyde 30 års totalgaranti og 20 års suppleringsgaranti.

Den lette Ravensberger Light tagsten fås i sort glaseret, dybsort engoberet og i graphit krystal engoberet samt en klassisk naturrød tagsten. Du kan se tagstenene i CC Vejles udstilling, og høre nærmere om CC Vejles generelle anbefaling til at konsultere en sagkyndig, før renoveringen af taget starter.

Billedtekst til Ravensberger Light

Som de eneste på markedet kan vi nu levere en flad falstagsten, der ikke alene er mere robust end standardkravene til dansk tegl foreskriver, men som også er så let, at den kan bruges på de tagkonstruktioner, der er typisk for parcelhuse fra 50'erne og 70'erne. Letvægtstagstenen vejer kun 27,5 kg pr. m2 og fås udover sort og grå med og uden glasur i klassisk naturrød.

###

CC Vejle A/S, er et datterselskab i DT Group (tidligere Danske Trælast), har igennem 150 år udviklet sig til en velrenommeret engrosvirksomhed og er i dag en af Danmarks førende udbydere af designprægede byggematerialer. Med egen import af keramiske fliser, natursten, glasbyggesten, tagsten, trægulve og bordplader følges trends, priser og produktudvikling tæt.

Relevant information

http://www.ccvejle.dk


Pressekontakt


Firma

CC Vejle
Niels Finsensvej 17
7100 Vejle, Danmark

  76 43 63 87
  76 43 63 87

http://www.ccvejle.dk

Modtag nyheder fra CC Vejle på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire