Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
26/08-05   -   Pressemeddelelse

Ronnie Bremer lander første danske sponsoraftale

Danmarks nye es i international motorsport indgår sponsoraftale med fynske FJ Industries.

Oven på offentliggørelsen af, at DR 1 sender fra Champ Car serien resten af indeværende sæson og sæsonen 2006 har Ronnie Bremer nu indgået sin første sponsoraftale med en dansk virksomhed efter han kom til Champ Car. Der er tale om den fynske virksomhed FJ Industries. FJ Industries er leverandør af bl.a. flanger og såkaldte sintrede emner til såvel bilindustrien som industrien i mere bred forstand og var tidligere kendt som Ferritslev Jernvarefabrik.

Aftalen er kommet på plads efter et ultrakort forhandlingsforløb, og den blev underskrevet umiddelbart før Ronnie Bremers afrejse til Montreal, Canada, hvor det næste løb køres førstkommende søndag og bringes på DR 1 med start kl. 23.40 - Der er flere grunde til, at vi har valgt at engagere os i motorsport, forklarer Søren Weis, der er direktør for koncernen. - For det første har vi i en årrække været leverandør til bilindustrien via den del af vores koncern, der går under betegnelsen FJ Steel. For det andet har vi netop besluttet at etablere et nyt ben i koncernen under navnet FJ Automotive. Vi har etableret FJ Automotive for at øge koncernens fokus på den videre udvikling af vores forretning indenfor bilindustrien. For det tredje arbejder vi med en meget avanceret form for produktion af emner, som fremstilles i forskellige legeringer af metalpulver under ekstremt høj tryk og herefter gennemgår en såkaldt sintringsprocess i en ovn med en nøje styret temperatur. Og vi arbejder løbende på at øge kendskabet til denne produktionsmetode i industrien i Danmark og det øvrige Europa. Endelig søger vi hele tiden at optimere produktionen og presser ofte teknologien til det yderste - nøjagtig som man kender det indenfor motorsport.

Talent overtrumfer penge
Ronnie Bremer har gjort stort indtryk på motorsportseksperter i ind- og udland efter sine første løb i Champ Car serien, hvor han uimponeret har kørt fra blandt andet tidligere Formel 1 piloter på trods af, at han har sæde hos Dale Coyne, der er et af feltets helt små teams. - Jeg har virkelig kæmpet hårdt for at bide mig fast i Champ Car, fortæller Ronnie Bremer. - Selvom budgetterne i Champ Car er mindre end i f.eks. Formel 1 slås både nye og etablerede kørere indædt om sæderne. Og her er det næsten altid pengene, som kommer fra kørernes personlige sponsorer eller øvrige bagland, der tæller. Det var også den direkte årsag til, at jeg måtte opgive mit sæde i HVM teamet, som jeg kørte for i starten af sæsonen. Det lykkedes mig imidlertid at få et nyt sæde hos Dale Coyne, som opererer på et noget mindre budget. De gik efter mine egenskaber som kører, så her skulle jeg ikke have penge op af lommen. Samtidig har jeg indgået en aftale med HVM om et sæde fra næste år, hvor jeg altså kommer til at køre i et væsentligt bedre team.

Det fortæller lidt om Ronnie Bremers store talent, at han har etableret sig i en af motorsportens mest potente klasser, uden at skulle bidrage med andet end sin arbejdskraft. - Selv Michael Schumacher måtte have penge på bordet, da han startede sin Formel 1 karriere i Minardi. Det har jeg undgået, og sponsoraftalen med FJ Industries er en hjælp til, at jeg kan få tingene til at hænge sammen økonomisk. Endvidere arbejder vi i øjeblikket på, at udvide antallet af sponsorer for både denne og næste sæson, tilføjer den talentfulde racerkører.

Tiltalt af Bremers professionalisme
Ronnie Bremers bedrifter kan som allerede nævnt fremover følges på DR 1. Her vil seerne blive vidne til et felt af biler, der har tekniske specifikationer på samme høje niveau, som det man kender fra Formel 1. Dog er feltet meget tættere og løbene mere intense fordi bilerne er så godt som ens - f.eks. er chassiset og motorerne helt ens og endvidere byttes motorerne rundt mellem bilerne fra løb til løb. Samtidig har bilerne ikke en computer, der hjælper køreren under løbet med traction control eller lauch control. Det er med andre ord teamets evne til at afstemme bilen til den enkelte bane og kørerens performance, der er afgørende for at få succes. - Det er ikke følelserne men forretningsmæssige overvejelser, der har fået os til at gå ind i aftalen, runder Søren Weis af. - Men vi føler os tiltalt af den professionalisme Ronnie lægger for dagen. Vi tror, han kan blive en god ambassadør for både FJ Industries og dansk motorsport.

Løbet i Montreal har relativ stor betydning for Ronnie Bremer, som før starten i Canada på søndag ligger nr. 2 i rookiekonkurrencen, blot to point efter den tidligere Formel 1 pilot Timo Glock. Samlet er Ronnie Bremer nr. 10 i Champ Car serien.

Ingen af parterne ønsker at offentliggøre økonomien i aftalen.

SPØRGSMÅL TIL DENNE PRESSEMEDDELELSE BEDES RETTET TIL DIR. SØREN WEIS , FJ INDUSTRIES TELFON 63 90 90 90 / 23 63 13 99 ELLER RONNIE BREMER PÅ TELEFON 21 23 00 83.

Billedtekster:

Ronnie Bremer og FJ Industries Foto 1: I den resterende del af indeværende sæson stiller Ronnie Bremer op med den fynske virksomhed FJ Industries som sponsor.

Ronnie Bremer og FJ Industries Foto 2: Adm. dir. Søren Weis, FJ Industries var hurtig til at træffe beslutningen om at sponsorere Ronnie Bremer.

Ronnie Bremer og FJ Industries Foto 3: Ronnie Bremer ligger på 2. pladsen i rookie konkurrencen i Champ Car, blot 2 point efter den tidligere Formel 1 pilot Timo Glock.

FJ Industries har 180 ansatte, og er opdelt i tre divisioner FJ Sintermetal, FJ Steel og FJ Automotive. De tre divisioner udgør samlet set en højt specialiseret virksomhed, som leverer både standardiserede og kundespecifikke emner til en lang række forskellige industrier i Europa.

Læs mere på:

www.fji.dk
www.champcarworldseries.com
www.ronniebremer.com

Relevant information

http://www.fji.dk


Pressekontakt


Firma

FJ Industries A/S
Bramdrupvej 24
6040 Egtved, Danmark

  23 63 13 99
  23 63 13 99

http://www.fji.dk

Modtag nyheder fra FJ Industries A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire