Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
29/11-05   -   Pressemeddelelse

Contest Data A/S får højeste kreditrating

IT-virksomheden Contest Data A/S er blandt de relativt få danske virksomheder der pr. 28. oktober 2005 har opnået den højeste kreditværdighed efter D&B's kreditvurderingsskala, AAA ("Triple-A").

Ifølge D&B gives karakteren, AAA, kun til virksomheder med meget solid økonomi og særdeles god evne til at imødekomme aktuelle betalingsforpligtelser. AAA er altså et kvalitetsstempel, og kun knap 2,7% af samtlige danske virksomheder har så flotte årsregnskaber at de slipper gennem nåleøjet.

"Vi er jo netop for andet år i træk blevet kåret som Børsen Gazelle-kandidat, så det er klart at dette er endnu en fjer i hatten, og understreger hvad mange af vores kunder siger, og hvad vi selv synes, at vi er en dygtig og professionel virksomhed", udtaler Erik Testmann, administrerende direktør i Contest Data A/S. "Vi har, siden virksomheden startede i 1992, altid skabt overskud. Normalt må man jo ikke prale, men vi synes at det er et vigtigt signal overfor vores kunder at vi også er der i morgen til at hjælpe dem".

Om Contest Data A/S:
Contest Data A/S er en professionel leverandør af IT-ydelser i form af løsninger og services, og servicerer i dag en lang række brancher på mange forskellige måder.
Til trods for virksomhedens vækst i kapacitet og omfang, er det, og har altid været, et bærende element i virksomhedens filosofi, at løse kundens udfordringer på den bedst tænkelige måde - både kvalitetsmæssigt, servicemæssigt, og ikke mindst til en konkurrencedygtig pris.
Contest Data A/S er certificeret på en lang række produkter, og partner med en lang række producenter, bl.a. Microsoft, Citrix, SonicWALL, Secure Computing, og HP.
Contest Data A/S er desuden for nyligt blevet nomineret til at blive Børsen Gazelle.

Relevant information

http://www.contest.dk


Pressekontakt


Firma

Contest Data A/S
Herlev Hovedgade 201 C
2730 Herlev, Danmark

  44 52 93 16
  44 52 93 16

http://www.contest.dk

Modtag nyheder fra Contest Data A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire