Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
18/04-06   -   Pressemeddelelse

Contest udvider sit guldpartnerskab med SonicWALL

Den danske IT-virksomhed, Contest Data A/S, der er en af landets førende SonicWALL-partnere, udvider sit partnerskab med firewall-producenten.
Contest Data A/S har hidtil været SonicWALL Certified Gold Partner, men har nu udvidet partnerskabet til at indbefatte MSSP (Managed Security Services Partner).

"Partnerskabet er vigtigt for os og viser hvor dedikerede vi er med dette produkt, samt at vi fortsat ønsker at være landets førende ekspert på dette område", udtaler adm. direktør Erik Testmann. "IT-sikkerhed er et af vores store forretningsområder, og SonicWALL som firewall- og VPN-teknologi er en af hjørnestenene, så det er kun naturligt at vi udvider de services vi kan tilbyde vores kunder her."

Det udvidede partnerskab betyder at Contest Data A/S proaktivt kan overvåge, kontrollere og optimere kundernes netværk og firewalls uden at de behøver at bekymre sig om noget. En opgave der ellers hurtigt kan tage mange interne ressourcer, men nu kan klares af Contest for en lille abonnementspris.

Det er nødvendigt for alle virksomheder, hele tiden at være sikker på at deres IT-sikkerhed konstant er kontrolleret og opdateret. At håndtere dette er en nødvendig men ofte overvældende opgave, og derfor vælger flere og flere at lade 'managed services'-eksperter som Contest overtage disse opgaver.

"MSSP-løsningen betyder at vi kan overvåge kundens firewalls og netværk, fra vores lokation, og dermed reagere lynhurtigt når der er behov for det. På den måde slipper kunden for at skulle bruge ressourcer på hele tiden at holde øje med deres netværk - det klarer vi for dem," udtaler Erik Testmann.
En sådan løsning er også hurtigt tjent hjem, og koster en brøkdel af hvad et tilsvarende internt system koster.

Løsningen giver kunden en lang række fordele, bl.a. øget produktivitet og besparelser, forudsigelige omkostninger da kun har et abonnement der inkluderer alle servicerne, fri for bekymringer omkring beskyttelse og sikkerhedsstyring, samt hurtig responstid.

Ifølge SonicWALL er MSSP-partnerne en lille gruppe eksklusivt udvalgte partnere i forskellige lande, der er i stand til "proaktivt at håndtere informationssikkerhed-relaterede hændelser, ved at tilbyde organisationer af alle størrelser, prisoverkommelige, styrede sikkerhedsløsninger med SonicWALL-produkter og -software."

Contest Data A/S er den eneste SonicWALL Certified Gold Partner i Danmark, og har stor ekspertise på dette område i kraft af mange års uddannelse og erfaring.

Om Contest Data A/S:
Contest Data A/S er en professionel leverandør af IT-ydelser i form af løsninger og services, og servicerer i dag en lang række brancher på mange forskellige måder.
Til trods for virksomhedens vækst i kapacitet og omfang, er det, og har altid været, et bærende element i virksomhedens filosofi, at løse kundens udfordringer på den bedst tænkelige måde - både kvalitetsmæssigt, servicemæssigt, og ikke mindst til en konkurrencedygtig pris.
Contest Data A/S er certificeret på en lang række produkter, og partner med en lang række producenter, bl.a. Microsoft, Citrix, SonicWALL, Secure Computing, og HP.
Contest Data A/S er desuden for nyligt blevet nomineret til at blive Børsen Gazelle, og har desuden den højeste kreditrating, AAA, man kan få fra D&B.

Relevant information

http://www.contest.dk


Pressekontakt


Firma

Contest Data A/S
Herlev Hovedgade 201 C
2730 Herlev, Danmark

  44 52 93 16
  44 52 93 16

http://www.contest.dk

Modtag nyheder fra Contest Data A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire