Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
25/11-10   -   Pressemeddelelse

Ny AAA-rating af Contest A/S

Den succesfulde IT-virksomhed Contest A/S, der tilbyder IT-ydelser indenfor IT-drift og IT-service, IT-infrastruktur, IT-sikkerhed og IT-udvikling, har igen udmærket sig med en top-rating. Der er tale om AAA-ratingen fra Dun & Bradstreet-selskabet, Soliditet A/S.

Contest har i mange år modtaget top-ratings, herunder fra Experian, og er flere år i træk blevet kåret til Børsen Vækstvirksomhed.
"AAA-ratingen fra Soliditet A/S er endnu en fjer i hatten for os, " udtaler adm. direktør Erik Testmann. "Vi har fået den flere gange før, og det er altid rart at blive bekræftet og anerkendt for at drive en solid virksomhed."

Ifølge Soliditet er det "kun 4,3% af selskaberne i Danmark med en rating, der er kommet igennem nåleøjet. AAA-ratingen gives til virksomheder med en meget solid økonomi..."

"Vi er meget begejstrede, " udtaler direktør og bestyrelsesformand Thomas Testmann. "Det er og har altid været et meget vigtigt signal for os, at vise vores kunder og samarbejdspartnere at vi også er der i morgen, og er klar til at levere de bedste IT-services her i landet."

Contest A/S underbygger ydermere sin succes med prestigefyldte guldpartnerskaber med bl.a. Citrix, Microsoft og SonicWALL.

Om Contest A/S
Contest A/S blev stiftet i 1992 af Erik Testmann og er en 100 % danskejet virksomhed, der løser en lang række opgaver indenfor IT-infrastruktur, IT-sikkerhed, IT-drift og -service, samt IT-udvikling. Oprindelig var en af Contests hovedopgaver at tilbyde konsulentbistand til den offentlige sektor, men udviklingen og ikke mindst væksten har gjort, at Contest nu servicerer en lang række brancher, herunder bl.a. den offentlige sektor, medicinalindustrien, den finansielle sektor og advokatbranchen.
Contest A/S er certificeret på en lang række produkter, og partnere med en lang række producenter, bl.a. Microsoft, Citrix, SonicWALL og HP.
Contest A/S har flere år i træk været Børsen Vækstvirksomhed.

Relevant information

http://www.contest.dk


Pressekontakt


Firma

Contest Data A/S
Herlev Hovedgade 201 C
2730 Herlev, Danmark

  44 52 93 16
  44 52 93 16

http://www.contest.dk

Modtag nyheder fra Contest Data A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire