Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
18/10-10   -   Pressemeddelelse

Banebrydende Android-nyhed fra ny dansk restaurant-rabatportal

- Find aftenens dinner-tilbud på din mobil -

Danmarks ny rabatportal Restaurant 2 Night, der dagligt formidler meget fordelagtige rabat-tilbud fra et stort udvalg af danske restauranter, har som led i en stor planlagt markedsoffensiv i efteråret udviklet en smart applikation til den mobile Android-platform.

Når den ny R2N-finesse er installeret på Android-mobiltelefonen, kan brugeren let få serveret en oversigt med dagens aktuelle rabat-tilbud fra webportalens mange restauranter, der er geografisk systematiseret, så de nærmeste restauranter vises først.

"Vi har allerede høstet stor positiv respons for vores tekniske nyskabelse, der er banebrydende i og med, at det er den allerførste danske Android-applikation, som kan give brugeren en økonomisk besparelse. Man kan med andre ord helt konkret "tjene" penge på at bruge vores R2N-nyhed," siger iværksætter og partner Per Boetius.

Han tilføjer, at Android-applikationen blot er et af flere tiltag, der i efteråret skal gøre Restaurant 2 Night landsdækkende og give de danske restaurant-gæsters ny rabat-site sit store nationale gennembrud.

Sammen med sine to co-partners lancerede han tidligere i år det selvudviklede restaurant-website, som hver dag frister strømme af lækkersultne gæster til at besøge R2Ns udvalgte restauranter, der disker op med iøjnefaldende prisnedslag på helt op til 30-40 procent af den samlede regning.

"Vores ny Android-applikation skriger jo nærmest på en hurtig iPhone-opfølger til de yngre brugere, men lige nu mærker vi markant stigende interesse for vores rabat-website hos også de voksne og ældre restaurantgæster, så dem vil vi i efteråret også øge vores markedsføring overfor," siger Per Boetius.

Relevant information

http://www.r2n.dk/



Billeder


Pressekontakt


Firma

Restaurant 2 Night ApS
Howitzvej 60, 1.sal
2000 Frederiksberg, Danmark

  30 95 00 29
  30 95 00 29

http://www.r2n.dk/

Modtag nyheder fra Restaurant 2 Night ApS på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire