Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
12/10-18   -   Pressemeddelelse

Heimdal vinder titel som bedste Anti Malware løsning

Ved en ceremoni, som blev afholdt i går af Computing Security Awards i London, blev danske Heimdal Security kåret som årets "Anti Malware løsning". Heimdal er en dansk sikkerhedspakke som henvender sig til både private brugere og virksomheder.

At modtage prisen for årets bedste Anti Malware løsning er en udmærkelse i den helt tunge kategori, som tydeligt viser hvor meget Heimdal har udviklet sig over de seneste år.

Heimdal Security A/S er et datterselskab af CSIS Security Group A/S. Heimdal blev første gang lanceret til det private marked i 2011 og har siden udviklet sig til en komplet sikkerhedspakke rettet mod både virksomheder og private brugere.

"Først og fremmest vil vi gerne sige tak til alle dem der har stemt på os og hele Heimdal er svært stolte over at være blevet kåret som bedste Anti-Malware produkt. Vi ser udnævnelsen som et skridt på vejen i vores videre etablering på det globale marked og en bekræftelse af, at produktet passer perfekt i markedet", siger Morten Kjærsgaard, Administrerende Direktør i Heimdal Security.

Sikkerhedspakken fra Heimdal Security har et klart mål: At Forebygge det ukendte og fange det kendte. Det sker igennem flere lag af sikkerhedsmoduler til effektiv bekæmpelse af næste generation malware, ransomware, phishing og andre trusler mod slutbrugere såvel som virksomheder.

Du kan læse meget mere om Heimdal Security's produkter på selskabets webside.

Relevant information

Heimdal Security
https://heimdalsecurity.com/da/

Heimdal Security Blog
https://heimdalsecurity.com/blog/


Billeder


Pressekontakt

Morten Kjaersgaard
CEO, Heimdal Security A/S & Heimdal Security SrL
  +45 88 13 60 30
  +45 26 27 81 25

Firma

CSIS Security Group A/S
Vestergade 2 A, 3.
1456 København K, Danmark

  88136030
  88136030

https://www.csis.dk

Modtag nyheder fra CSIS Security Group A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire