Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
06/10-06   -   Pressemeddelelse

Østrigsk stjerne-hotel på danske hænder

Den Dansk/Egyptisk hotelkonge Enan Galaly har netop købt det historiske, 4 stjernede hotel Grand Hotel Sauerhof, som ligger i Baden tæt på Wien. Med dette opkøb har hotelkæden Helnan International Hotels med President, Enan Galaly i spidsen styrket sin position på det centraleuropæiske marked.

Hovedbygningen i det historiske hotel er et smukt Biedermeier palæ fra 1820. Hotellet kan både tilbyde smukke værelser og luksuriøse suiter, flere historiske parker og alle de moderne faciliteter, som kan forventes af et 4-stjernet hotel. Det vil bl.a. sige en eksklusiv gourmet restaurant, indendørs pool og alle tænkelige wellness faciliteter.

For Enan Galaly er det naturligt altid at påbegynde en nænsom modernisering, når Helnan Gruppen overtager et nyt hotel. "Den nuværende kapacitet vil blive forøget", forklarer Enan, som også gerne så en stjerne mere på facaden "Jeg er allerede i dialog med danske og østrigske arkitekter og rådgivere, om hvordan jeg kan gøre det smukke gamle hotel endnu bedre, uden at ændre væsentligt på de gamle bygninger og de omkringliggende parker." understreger Enan Galaly.

Med en placering i Wien-forstaden, Baden er Grand Hotel Sauerhof det naturlige valg for alle, som ønsker afslapning i absolut luksusklasse. Hotellet har spillet en vigtig rolle i østrigsk historie siden det 14. årh., og har således flere historiske og fredede sale og monumenter. Derfor kan man virkelig mærke historiens vingesus som gæst på hotellet.

Desuden ligger hotellet umiddelbart syd for hovedstaden Wien. Derfor er det også en oplagt base for såvel forretningsrejser og konferencer som ture til kulturbyen Wien. Selvom den østrigske hovedstad, måske er mest kendt som hjemby for fortidige kulturpersoner som Mozart, Strauss og Sigmund Freud, er det stadig i dag en moderne, selvbevidst metropol med et spændende kulturliv.

For Enan Galaly har det betydet meget, at han fik mulighed for at købe Grand Hotel Sauerhof. "Siden jeg første gang besøgte Østrig som ung og ubemidlet løsarbejder, har jeg altid elsket stemningen på netop dette hotel", forklarer Enan Galaly. "Desuden passer hotellet perfekt ind i vores fremtidige udviklingsstrategi, som handler om at styrke positionen på det europæiske marked for kvalitetshoteller".

Billedtekst
Enan Galaly foran det nyerhvervede hotel Grand Hotel Sauerhof. I haven foran hotellet står en statue af den tyske komponist Beethoven, selvom det er berømte bysbørn som Mozart og valsekongen Strauss, der normalt forbindes med Wien. Men Beethoven besøgte Østrig to gange for at lære nyt og suge til sig af de mange indtryk.

Profiltekst
Helnan International Hotels blev grundlagt i Danmark i 1982 af Enan Galaly. Enan Galaly startede som tallerkenvasker i Danmark, men har siden opbygget Helnan Gruppen og er blevet Ridder af Dannebrog. Helnan International Hotels har hovedsæde på Hotel Marselis i Århus. Virksomhedens forretningsfokus ligger inden for opkøb, udvikling og drift af primært 4- og 5-stjernede internationale hoteller med perfekt beliggenhed og unik atmosfære.

I Danmark ejer kæden Helnan Phønix i Aalborg, Helnan Marina i Grenå og Helnan Marselis i Århus, og i Sverige det smukke gamle Grand Hotel Saltsjöbaden lige uden for Stockholm.

De egyptiske aktiviteter omfatter hoteller i Alexandria, Sharm El Sheikh, Port Said og Fayoum. Endelig ejer og driver Helnan også hotellet Helnan Chellah i Marokkos hovedstad Rabat.

Læs mere om kæden og dens aktiviteter på www.helnan.com
Besøg Grand Hotel Sauerhof på www.sauerhof.at og det østrigske spa-område Baden på www.baden.com

Relevant information

http://www.helnan.dk


Pressekontakt


Firma

Easy Writer
Randersvej 115
8200 Århus N, Danmark

  8617 3000
  8617 3000

http://www.digidisk.dk

Modtag nyheder fra Easy Writer på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire