Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
20/04-11   -   Pressemeddelelse

Vil du hellere sejle end polere din båd? Yachtgaragen er den tjekkede løsning

Kom til Åbent Hus i påsken, d. 23.-25. april kl. 12:00 - 17:00 og oplev Yachtgaragen, som gør det nemt og bekvemt for dig at sejle i din båd - og som gør alt det sure slid med vedligeholdelse og klargøring overflødigt. Vi giver lidt lækkert at spise og et godt glas vin.

Yachtgaragen hører under Københavns Yacht Service og ligger i to helt nyistandsatte værftshaller på Refshaleøen i København. Motorbådene bliver opbevaret i Yachtgaragen, som er i flere etager. Når bådene skal ud at sejle bliver de forsigtigt løftet ud af en kæmpestor 7 meter høj, specialbygget gaffeltruck. Efter sejlads bliver båden rengjort og stillet på plads i reolen.

Fordelene ved Yachtgaragen er mange:

· Det er bekvemt - du ringer til os, vi klargør din båd og du kan lægge fra land 10 minutter senere
· Du slipper for besvær efter sejlads - du lægger til og vi sørger for rengøring af din båd og sætter den på plads igen i yachtgaragen
· Du værdisikrer din båd - der er minimal slitage ved overdækket opbevaring på land
· Du slipper for tidskrævende vedligeholdelse - ingen begroninger på skrog, ingen UV-skader på lak og læder, ingen korrosion af rustfrit stål og aluminium
· Du er sikret mod tyveri og hærværk - hele området er aflåst og selve Yachtgaragen er tyverisikret
· Du kan få en plads NU - vi har ikke ventelister (endnu)
· Priserne er konkurrencedygtige, du betaler et engangsmedlemsgebyr og en løbende månedlig leje udregnet på baggrund af din båds størrelse.

Tom Niederreuther, partner og idémand bag projektet siger:

"Yachtgaragen er kendt fra USA, hvor konceptet har eksisteret i over 40 år. Vi er stolte over at være de første, som nu kan tilbyde denne service til danske yachtejere En båd er en værdifuld ejendel, som fortjener at blive behandlet rigtig godt." Tom fortsætter: "Så selv om bådpladsen hos KYS koster lidt mere end gennemsnittet, er det faktisk en god forretning for ejerne. Værditab og omkostninger til vedligeholdelse bliver reduceret til et minimum og da man samtidig kan få rabat på sin bådforsikring - så sparer man alt i alt en del - og slipper for alle bekymringer."

Udover Yachtgaragen tilbyder Københavns Yacht Service også en lang række andre serviceydelser til både - for eksempel:
· Polering og voksbehandling
· Optankning
· Støvsugning og øvrig rengøring
· Levering af drikkevarer og isterninger
· Vinterkonversering og forårstjek
· Reparationsarbejder og motortjek

Kim Herforth Nielsen, partner & kreativ direktør, Arkitektfirmaet 3xN, siger om Københavns Yacht Service:

"Ideen bag Københavns Yacht Service" er rigtig god. KYS sørger for, at min båd bliver klargjort, når jeg vil ud at sejle og dermed slipper jeg for alt besværet."

###

FAKTA:

Priser:

Du betaler et engangs-medlemsskab på 25.000,00 kr. inklusiv moms.
Den månedlige betaling er individuel og beregnes ud fra bådens størrelse og højde. En gennemsnitsbåd koster ca. 1.500,00 kr. inklusiv moms.

Inkluderet i den månedlige leje er et ubegrænset antal sejladser, som alle er inklusive søsætning / optagning og skylning af motorer og skrog. Det vil sige, at du kan sejle så ofte, du har lyst uden ekstraomkostninger - i perioden april til november.
Alle øvrige services betales pr. ydelse.

Københavns Yacht Service:

Er grundlagt af Tom Niederreuther og Jochen Gassner.
Tom Niederreuther er havnemester, arkitekt, håndværksuddannet og iværksætter. Han kommer fra Tyskland og har boet 10 år i Danmark.
Jochen Gassner er partner og forretningsmand og har tidligere haft udlejningsfirma med klassiske træbåde i Tyskland nær Berlin. Jochen er tysk og har boet i Danmark i knapt et år.

Kapacitet og mål:

Yachtgaragen kan rumme op til 100 både med en maksimal størrelse på:

· Længde 8,5 meter / 28 fod
· Højde 3,6 meter
· Vægt på 3,5 tons

Bådene opbevares i et stort reolsystem, som de hentes ned fra og sættes ind i igen efter brug.
Bådene opbevares i to værftshaller og er dermed sikrede mod både sol, vand, forurening, hærværk og tyveri.
Den specialbyggede truck, som transporterer motorbådene frem og tilbage er 7 meter høj og ankommer direkte fra Californien d. 21. april 2011.

Geografi & historie:

Københavns Yacht Service ligger placeret lige overfor Langelinje på B&W's gamle, nærmest historiske område. I 1873 åbnede skibsværftet B&W på Refshaleøen. Her blev det danske kongeskib Dannebrog bygget i 1879-80 og senere i 1912 det første store dieselmotorskib Selandia. Efter en turbulent tid gik værftet B&W endeligt konkurs i 1996. Her i 2011 er to af de gamle værftshaller er vakt til live og er blevet istandsat i respekt for det oprindelige. På selve havneområdet bruges B&W's smukke, gamle granitdok i Søndre Refshalebassin nu til søsætning af motorbåde.

Sådan finder du KYS:

Bil: Følg skiltning til Refshaleøen / Holmen / Operaen og benyt dig af vore parkeringspladser.
Cykel: Via Prinsessegade - kun 10 minutter fra Christianhavns Torv.
Bus: Benyt linje 40 til Refshaleøen.
Havnebus: Tag til station Holmen Nord.

Der er projekteret et nyt havnebus-stoppested på Refshaleøen, det vil gøre det muligt for bådejere at blive sejlet direkte over til Yachtgaragen.


Relevant information

http://kysmarine.dk


Pressekontakt


Firma

Københavns Yacht Service ApS
Refshaleøen, Refshalevej 163 B
1432 København K, Danmark

  +45 4026 7314
  +45 4026 7314

http://kysmarine.dk

Modtag nyheder fra Københavns Yacht Service ApS på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire