Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
12/11-08   -   Pressemeddelelse

Die Steuerberater - DanRevision er partner på Innovation Center Denmark's hjemmeside

I august blev DanRevision-gruppen officiel partner hos Innovation Center Denmark i München. Innovationscentret tilbyder virksomheder, universiteter og forskningsinstitutioner målrettet hjælp til teknologisøgning, identifikation af samarbejdspartnere, markedsføring af danske forsknings- og erhvervsmæssige spidskompetencer, workshops, match making mv.

Innovationscenteret i München er det tredje i rækken. Danmark etablerede sit første innovationscenter i Silicon Valley (USA) i juni 2006 og det andet i Shanghai (Kina) i september 2007.

Bag åbningen står Danmarks Eksportråd i Udenrigsministeriet og Ministeriet for Videnskab, Teknologi og Udvikling og lægger op til et tættere samspil mellem danske og tyske universiteter og virksomheder.

DanRevision-Gruppen dækker virksomheders behov for revision, skatterådgivning og virksomhedsøkonomi både på tysk, dansk og engelsk og vi gør aktivt brug af vores omfattende netværk i Danmark og Tyskland.

Relevant information

http://www.danrevision.com


Pressekontakt


Firma

DanRevision Gruppe
Alter Kirchenweg 85
24983 Flensburg-Handewitt, Danmark

  +49 (0)4608 90 29 11
  +49 (0)4608 90 29 11

http://www.danrevision.com

Modtag nyheder fra DanRevision Gruppe på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire