Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
16/01-09   -   Pressemeddelelse

Ny partner hos Die Steuerberater - DanRevision

Fra januar 2009 har Thorsten Manewald og Ralph Böttcher optaget en ny partner og revisionskontoret i Flensburg-Handewitt hedder fra nu af Steuerberatersozietät Manewald · Böttcher · Kuth.

Dipl.-Kaufmann Christian Kuth, Steuerberater blev i august 2007 ansat som Steuerberater og vi kan nu sige velkommen til ham som partner i revisionskontoret.

Christian Kuth læste erhvervsøkonomi ved universitetet i Köln og afsluttede 2002 studiet som Diplom-Kaufmann. Han startede sin karriere hos Deloitte i Düsseldorf. I marts 2006 bestod han eksamen som Steuerberater.

Et af Christian Kuth's specialer er skatterådgivningen indenfor kapitalanbringelse og han er en efterspurgt referent hos bankerne i Schleswig-Holstein omkring den tyske Abgeltungsteuer. Andre tyngdepunkter ligger i den internationale beskatning, her især Tyskland - Danmark, i beskatningen af personselskaber og beskatningen af ejendomsinvestering.

Også i sin fritid er Christian Kuth meget aktiv. Med sin lystbåd sejler han omkring i det danske sydhav, han er en begejstret skiløber, han jogger regelmæssigt og alle kollegaer elsker hans hjemmebagte muffins.

De to hidtidige partnere, Thorsten Manewald, Steuerberater og Dipl.-Betriebswirt Ralph Böttcher, Steuerberater, er enige: "žDipl.-Kaufmann Christian Kuth er en berigelse for revisionskontoret i Handewitt og for hele virksomhedsgruppen. Han sørger for frisk vind i sejlene og har mange gode ideer".

Flensburg-Handewitt, januar 2009

Relevant information

http://www.danrevision.com


Pressekontakt


Firma

DanRevision Gruppe
Alter Kirchenweg 85
24983 Flensburg-Handewitt, Danmark

  +49 (0)4608 90 29 11
  +49 (0)4608 90 29 11

http://www.danrevision.com

Modtag nyheder fra DanRevision Gruppe på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire