Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
07/09-10   -   Pressemeddelelse

DanRevision-Gruppe får forstærkning af Gunnar Tessin fra det Dansk-Tyske Handelskammer

DanRevision-Gruppen udvider rådgivningen af tyske virksomheder i Danmark kraftigt. Fra november 2010 bliver Gunnar Tessin, som er en af de bedste dansk-tyske virksomhedseksperter, del af DanRevision-Gruppen. Han kommer til at fungere som rådgiver for ty-ske og danske virksomheder.

"Vi glæder os over at have vundet en så erfaren rådgiver indenfor skat og revision" erklærer Ralph Böttcher, partner i DanRevision-Gruppen. "Dette styrker vores position indenfor rådgivningen af tyske virksomheder i hele Nordeuropa. Danmark er en vigtig station på vejen ind på det skandinaviske marked. Gunnar Tessin kan med sine fremragende kontakter indenfor politik og erhvervsliv understøtte vore klienter på hele det skandinaviske marked".

Gunnar Tessin er dansk revisor. Han blev født i Schleswig i 1949 og op-voksede tosproget. Efter dansk/tysk studentereksamen i Flensborg afsluttede han sine studier som cand. merc. ved Copenhagen Business School i 1974 og blev statsautoriseret revisor i 1978.

Inden han i 2006 blev direktør for Dansk-Tysk Handelskammers service-afdeling i København arbejdede han 17 år hos Deloitte og 6 år hos KPMG. Gunnar Tessin har mere end 30 års erfaring i rådgivning og revision af internationale virksomheder i Tyskland, Danmark og de andre skandinaviske lande.

"DanRevision-Gruppen er en meget dynamisk rådgiver indenfor dansk-tysk erhvervsliv. Jeg glæder mig til at medvirke i dette innovative firma og til at få mulighed for at forbedre rådgivningen af klienter i Danmark, Norge og Sverige", meddeler Gunnar Tessin.

Udover rådgivningen af danske og tyske virksomheder kommer Gunnar Tessin fra den 1. oktober 2010 til at fungere som direktør for det planlagte DanRevision akademi og forlag, som bliver bosat i Berlin. Som kendt referent med revision som speciale vil han også fremover holde foredrag for tyske og danske virksomheder og han fortsætter som censor for Syddansk Universitet.

Tyskland er Danmarks vigtigste handelspartner. Danske virksomheder har over 2.000 datterselskaber på det tyske marked. Tyske virksomheder investerer i Danmark og de tyske investeringer har et volumen på 3,5 milliarder Euro.

DanRevision-Gruppen er en virksomhedsgruppe med over 100 ansatte og med speciale i grænseoverskridende skatterådgivning, især etablering, beskatning og revision af datterselskaber i Tyskland. DanRevision-Gruppen består af følgende virksomheder:

DanRevision GmbH Wirtschaftsprüfungsgesellschaft
DanRevision Flensburg-Handewitt Steuerberatungsgesellschaft OHG
DanRevision Nordfriesland Steuerberatungsgesellschaft mbH
DanRevision Schleswig Steuerberatungsgesellschaft mbH
DanRevision Hamburg Steuerberatungsgesellschaft mbH
DanRevision Kiel Steuerberatungsgesellschaft KG
SkanRevision Steuerberatungsgesellschaft mbH
SkanLaw Rechtsanwaltsgesellschaft mbH

DanRevision-Gruppen, Flensburg-Handewitt 07.09.2010

Kontakt Ralph Böttcher:
Tel: +49 4608 90 290
Mail: ralph.boettcher@danrevision.com

Kontakt Gunnar Tessin:
Tel: +45 32 83 00 82
Mail: gunnar.tessin@danrevision.com

Relevant information

http://www.danrevision.com


Billeder


Pressekontakt


Firma

DanRevision Gruppe
Alter Kirchenweg 85
24983 Flensburg-Handewitt, Danmark

  +49 (0)4608 90 29 11
  +49 (0)4608 90 29 11

http://www.danrevision.com

Modtag nyheder fra DanRevision Gruppe på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire