Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
08/12-11   -   Pressemeddelelse

DanRevision Gruppe med ny hjemmeside

Vores nye hjemmeside er gået fra starten og fra december præsenterer DanRevision Gruppen et websted med et nyt og sportsligt indhold.

Information, troværdighed og gennemsigtighed er fundamenterne i DanRevision Gruppens PR-arbejde. På vores hjemmeside www.danrevision.com får du målrettet og handlingsorienteret information om revision, skat, virksomhedsrådgivning og juridisk assistance. Udover de rene fakta finder du oplysninger om partnere og medarbejdere og især om de ting der udgør team DanRevision. Det er nemt at tilmelde sig vores nyhedsbreve, foretage online beregninger eller sende en digital jobansøgning. Hver dag kan du læse de sidste nyheder og journalister kan downloade informationer om gruppen. Og det hele står til rådighed på mindst fire sprog: dansk, tysk, engelsk og kinesisk.

DanRevision Gruppen er et dynamisk og aktivt team, som fremfor alt udmærker sig gennem disciplin, hurtighed og lidenskab for fores arbejde med tysk skat. Fairplay og teamspirit står øverst på vores liste. Kun i fællesskab er vi stærke og vi sætter hvert enkelt individ i centrum.

Du finder os i Flensburg-Handewitt, Husum-Mildstedt, Schleswig, Hamborg, Kiel, Frankfurt, Neumünster og Schwarzenbek.

Relevant information

http://www.danrevision.com


Pressekontakt


Firma

DanRevision Gruppe
Alter Kirchenweg 85
24983 Flensburg-Handewitt, Danmark

  +49 (0)4608 90 29 11
  +49 (0)4608 90 29 11

http://www.danrevision.com

Modtag nyheder fra DanRevision Gruppe på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire