Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
10/03-06   -   Pressemeddelelse

En lille videograbber som kan det meste

Deltacos nye produkt TV-57 eller GrabBeex+ som den hedder hos producenten, er en lille og smart USB 2.0 videograbber, som trods sin lille størrelse er meget kompetent.

GrabBeex+ tilsluttes nemt til computerens USB-port og muliggør en overførelse fra analog videosignal til en digital fil på computeren.

Den kan eksempelvis anvendes til at overføre billede og lyd fra et overvågningskamera til computeren. En anden anvendendelse er overføring af film fra videoafspiller til computeren.

GrabBeex+ er et perfekt produkt til den som vil konvertere sine gamle film fra VHS til DVD på en hurtig og smart måde. Med hjælp fra den medfølgende software, kan man også brænde direkte på en DVD-skive uden at skulle lagere filmen på computeren først.

GrabBeex+ har en S-Video-indgang (miniDIN4 hu), en Kompositvideoindgang (RCA hu) og en Lydindgang (2xRCA hu). Målene er 8x3x1,5 cm.

GrabBeex+ indspiller i opløsninger op til 720x576 i AVI eller MPG-format (både MPEG 1, 2 og 4).

Artikelnummer: TV-57
Cirkapris til slutkunden inkl. moms: 549:-

http://press.deltaco.dk

Relevant information

http://www.deltaco.dk


Pressekontakt


Firma

DanDeltaco A/S
Nattergalervej 6
2400 København NV, Danmark

  38 86 91 71
  38 86 91 71

http://www.deltaco.dk

Modtag nyheder fra DanDeltaco A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire