Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
11/01-12   -   Pressemeddelelse

Fra Vatikanet til Aarhus - med Toscana i hjertet

Historien om Italias nye kok Mario Del Ticco begynder midt i Roms hjerte: Vatikanet, Pavens bolig.

Her har Mario Del Ticco igennem et årti kræset for Paven og dennes gæster med udsøgte retter fra det italienske køkken. En bedre reference er selvsagt svært at finde.

Udover sin mangeårige karriere hos Paven har Mario Del Ticco også opbygget solid erfaring fra nogle af Italiens mest eksklusive restauranter, hvor han især har specialiseret sig i det toscanske køkkens stolte traditioner.

Det toscanske køkken er verdenskendt for en enkelhed og autencitet, der både forbløffer og begejstrer: Ærligt, rustikt, fuld af nydelse og respekt for de gode råvarer. Dette er derfor også et gennemgående træk i Mario Del Ticco madfilosofi.

Toscana i hjertet og fødderne i Aarhus

Nu har Mario Del Ticco rejse ført ham til ITALIA, som med sine 26 år i Aarhus er byens ældste italienske familiedrevne restaurant. Det var netop ITALIAS forkærlighed til det toscanske køkken, der førte ITALIA og Mario Del Ticco sammen.

Ejer af ITALIA, Fulvio, glæder sig meget til det spændende samarbejde med og særligt til at kunne forkælet borgere i Aarhus med nye toscanske specialiteter - som er en Pave værdig.

Relevant information

http://www.italia-aarhus.dk


Billeder


Pressekontakt


Firma

Restaurant Italia
Åboulevarden 9
8000 Århus C, Danmark

  86 19 80 22
  86 19 80 22

http://www.italia-aarhus.dk

Modtag nyheder fra Restaurant Italia på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire