Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
21/05-07   -   Pressemeddelelse

Operettepris til den danske sopran Lisa Tjalve

Den danske lyrisk-dramatiske koloratursopran Lisa Tjalve har netop vundet den tyske Renate Holm Operettenpreis. Det skete ved den internationale Paul Linke sangkonkurrence 2007 i forbindelse med Elblandfestspillene i Wittenberge.

Den verdensberømte tyske 76-årige kammersanger Renate Holm er blandt festspillenes protektorer. Ved Elblandfestspillenes gallakoncert midt i juli får Lisa Tjalve oveni overrakt Kálmàn-prisen i anledning af operettekomponistens 125 års fødselsdag. Koncerten bliver transmitteret på tysk tv.

Den 32-årige Lisa Tjalve begyndte sin karriere i Danmarks Radios Pigekor, hvor korets dirigent Tage Mortensen hurtigt udtog hende til solistopgaver. Hun er uddannet på Hochschule für Musik Köln og fra solistklassen på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium.

Lisa Tjalve var et par år fast ansat som solist på operaen i Lübeck, men synger nu freelance på internationale opera- og operettescener, senest var hun at høre på Komische Oper i Berlin. Hendes glansroller er bl.a. Sophie i Rosenkavaleren, Gilda i Rigoletto og Rosalinde i Flagermusen. Hun har netop udsendt soloalbummet Lisa Tjalve, Lyric & Coloratura Arias Live, with Piano på Bross-Art Records og synger også en af hovedrollerne Calisto på Cantata Musicaphon Records i Händel-operaen "Giove in Argo. Læs mere om Lisa Tjalve på www.lisatjalve.com

Relevant information

http://www.damu.dk


Billeder


Pressekontakt


Firma

Atlantic Music Event v./ Dansk Musiker Forbund
Sankt Hans Torv 26
2200 København N, Danmark

  +298 351351
  +298 351351

http://www.nlh.fo

Modtag nyheder fra Atlantic Music Event v./ Dansk Musiker Forbund på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire